Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fájni fog? (Kérdésed túl...

Fájni fog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Elkezdem a mesét :) XD.Szóval pénteken kapjuk a suliba a hepatitis B elleni védőoltást(7.-es vagyok 12éves),és én irtózok az oltástól,egyszerűen utálom.Tavaly is kaptunk oltást ami alig fájt annyi hogy au,de most aztmondta a barátnőm néptáncon(másik suliba jár)hogy ez jobban fáj mint a tavalyi,de akkor sem nagyon fáj.Szerintetek fájni fog,nagyon?Viszont még lenne egy dolog tavaly év elején már nemtudom milyen oltást kaptunk de akkor oltás után tök rosszul voltam,így megjelentek ilyen pöttyök vagy mik de mire beértünk az osztályba,leültem semmi(mindig mi megyünk utolsónak,vagyis utolsó csoportnak,de néha még van utánunk 1-2ember az osztályból,de ők is hamarabb elmennek mint mi)Na és a lényeg hogy fél év utén(ismétlő oltás)elötte megettem egy csokit és mikor kijöttünk az oltásról direkt ültem egy órát(na jó pár percet,mivel úgyis mi vagyunk az utolsók akkor minek futni?)és mire feláltam nem volt semmi bajom(hála Istennek lekopogom)viszont ebben az a furcsa hogy akkor meg a barátnőm lett rosszul,de ő vissza is ment a védőnőhöz.(ez is közrejátszott hogy egy cosmót ültem)Lehet ez a coski miatt?Vagy ez mitől volt?
2010. szept. 27. 20:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

mi is most kaptunk.. csak én 13vagyok de 7.-es:)

de az a jó hogy én nem kaptam mert beteg vagyok és gyógyszertszedek: D

2010. szept. 27. 20:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mázlista vagy vagy sem,mert abban vagy mázlista hogy nem most kapod meg,viszont annak én nem örülnék ha én egyedül kapnám,szóval inkább most szeretném megkapni.Csütörtökön lesz a vizsgálat szóval akkor megmondják kapok-e vagy nem.Anyu szeirnt nem vagyok beteg.De ki tudja?!És mit mondtak az osztálytársaid fájt?
2010. szept. 27. 20:09
 3/18 anonim ***** válasza:

Szió de jó olvasni az efféléket h: XY mondta h kicsit jobban fog fájni v a másik jó mikor mondta haverom h be kell h pirosodjon v nem fog érni semmit :D

Komolyra fordítva a szót ez is átlag oltás lesz. kis szúrás utána nyomó érzet követi majd ahogy megy be az oltóanyag a karodba. Nem lesz semmi. Annyi a lényeg h talán kicsit megfog dobni az oltás de ez is egyénfüggő.

A kaja nem befolyásol semmit ezen a téren. mi be kóláztunk

ettünk mellé és vígan mentünk befelé. de engem kifelé levett a lábamról 1kicsit.

18/F

2010. szept. 27. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
Eh ne parázz, egy szúrás és túl leszel rajta. A piros pettyekről szóltál a védőnőnek? Ez lehet allergiás reakció jele is!
2010. szept. 27. 20:14
 5/18 anonim ***** válasza:
Én 9.-es vagyok, de tisztán emlékszem, hogy egyáltalán nem fájt! Szóval, nyugodj meg! ^^
2010. szept. 27. 20:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Annyira nem fáj, mint amekkora ügyet csinálsz belőle:) Kb olyan, mint egy darázscsípés. Szerintem örülj ezerrel, ha ez lesz a legnagyobb fájdalom amit érzel hosszú évekig. Amúgy is csak pár másodperc. Utána lehet kisebb rosszullét, de el fog múlni.Esetleg szólj előre, hogy múltkor rosszul lettél és akkor majd figyelnek rád.
2010. szept. 27. 20:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Képzeld el mi holnap kapjuk ugyanezt az oltás fajtát(én is 7.es vok 13éves)tavaly nekem mindig az izmomba szurták a 3oltást:) az hittem beszarok de túl éltem te is túl fogod(am durva lenne ha nem:D)
2010. szept. 27. 20:19
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már jópár éve túlestem ezeken az oltásokon!

Ha van nálabb beszaribb ember, akkor szívesen kezet fogok vele,de nem hiszem , hogy van!!!!:))

Én is nagyon paráztam, mint általában mindentöl...

Elötte éjszaka már nem is aludtam, szószerint bögve mentem oltásra, és mindenkit kérdezgettem, aki már kijött "hogy na mennyire fájt"?

Mondanom sem kell TELJESEN FELESLEGES VOLT ENNYIT AGGÓDNI!!!

Bementem lefújták fertötlenítövel, kis szúrást érzetem, de az is inkább csípett mint fájt volna, olyan semmilyen érzés volt!Abszolút kibírható!

Mikor kijöttem röhögtem magamon, hogy ilyen hülye voltam.

Ne félj, nem fogsz rosszul lenni sem, az osztálytársad biztos nagyon izgúlt és emiatt lett rosszul!

Én nagyon nem örülnék, ha beteg lennék, mert elöbb vagy utobb úgy is megkapod!És biztos, hogy jobb elöbb!

Gondolj bele, már majdnem mindenki túlesett rajta, Te meg még mindig görcsölsz rajta!

Légy bátor, nevess az egészen,menj be elsönek, és röhögd ki a többieket:))

Jól ellazítod magad becsukod szemed, és mire 3-at számolsz már mehetsz is!

Kitartást kívánok!!!

9/18 anonim ***** válasza:
majd elmondom hogy milyen volt:D jó??? előző voltam
 10/18 A kérdező kommentje:
Ok,köszi.Megpróbálok megnyugodni,és remélem nem lesz tőle bajom.Nem piros pöttyök voltak hanem asszem feketék.Remélem hamar túlesek rajta,fájdalom nélkül.
2010. szept. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!