Fájni fog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
mi is most kaptunk.. csak én 13vagyok de 7.-es:)
de az a jó hogy én nem kaptam mert beteg vagyok és gyógyszertszedek: D
Szió de jó olvasni az efféléket h: XY mondta h kicsit jobban fog fájni v a másik jó mikor mondta haverom h be kell h pirosodjon v nem fog érni semmit :D
Komolyra fordítva a szót ez is átlag oltás lesz. kis szúrás utána nyomó érzet követi majd ahogy megy be az oltóanyag a karodba. Nem lesz semmi. Annyi a lényeg h talán kicsit megfog dobni az oltás de ez is egyénfüggő.
A kaja nem befolyásol semmit ezen a téren. mi be kóláztunk
ettünk mellé és vígan mentünk befelé. de engem kifelé levett a lábamról 1kicsit.
18/F
Szia!
Én már jópár éve túlestem ezeken az oltásokon!
Ha van nálabb beszaribb ember, akkor szívesen kezet fogok vele,de nem hiszem , hogy van!!!!:))
Én is nagyon paráztam, mint általában mindentöl...
Elötte éjszaka már nem is aludtam, szószerint bögve mentem oltásra, és mindenkit kérdezgettem, aki már kijött "hogy na mennyire fájt"?
Mondanom sem kell TELJESEN FELESLEGES VOLT ENNYIT AGGÓDNI!!!
Bementem lefújták fertötlenítövel, kis szúrást érzetem, de az is inkább csípett mint fájt volna, olyan semmilyen érzés volt!Abszolút kibírható!
Mikor kijöttem röhögtem magamon, hogy ilyen hülye voltam.
Ne félj, nem fogsz rosszul lenni sem, az osztálytársad biztos nagyon izgúlt és emiatt lett rosszul!
Én nagyon nem örülnék, ha beteg lennék, mert elöbb vagy utobb úgy is megkapod!És biztos, hogy jobb elöbb!
Gondolj bele, már majdnem mindenki túlesett rajta, Te meg még mindig görcsölsz rajta!
Légy bátor, nevess az egészen,menj be elsönek, és röhögd ki a többieket:))
Jól ellazítod magad becsukod szemed, és mire 3-at számolsz már mehetsz is!
Kitartást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!