Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Véres köpet? Mit tegyek?...

Véres köpet? Mit tegyek? Nagyon félek

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is kérek mindenkit,hogy a nyers valaszoktol kíméljenek,mert nagyon hypohonder vagyok:(

23 éves nő vagyok,6 éve dohányos.4 hete letettem a rendes cigit,és át álltam az iqosra kevesebb mennyiségre. 4 hete meg voltam csúnyán fázva,nagyon kohogtem akkor észre vettem hogy erős kohogesnel a nyalamba volt egy csík friss vér elkeveredve

Aztán azóta amit felkohogok,barna színű,és ma reggel mikor egy erőteljesebbet kohogtem,mert megint sikerült megfaznom megint volt vér a kopetembe,de egy nagyon kis mennyiség. Mit csináljak? Nem fulladok,az orvos meghallgatott azt mondta minden rendben hall,a korom miatt azt mondta nem gondolná hogy megfazasnal nagyobb problema lenne,de én aggódok hogy mi van akkor ha ez esetleg tudo daganat? Köszönöm a kedves válaszokat,előre is

2022. okt. 13. 07:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Orvosi vizsgálat nélkül hiába olvasgatsz róla, még a végén annyit idegesíted magad, hogy bevonzod...

Ha több lesz a vér, vagy belázasodsz / fulladsz akkor sürgősségi.

Azt hittem lázad is van azért írtam első körben azt.

2022. okt. 13. 14:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem,hála semmi egyéb csak' ennyi. Remélem így is marad,és köszönöm a gyors választ. Ha rosszabbodna ,természetesen rohanok orvoshoz. 🙂
2022. okt. 13. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem 11 napig lázam volt mielőtt az SBO-ra mentem.

38-40 fokok, mellette melóztam mert az ünnepekből rám volt osztva a szilveszter. Napi 1 levél algopirin fogyott, aztán amikor már a kocsival majdnem szlagkorlátnak mentem hazafelé a rakparton, meg alig kaptam levegőt meg sem álltam az Uzsoki-ig...

úgy hat hét vol mire az antibiotikumkúra után teljesen rendbejöttem, hetekig fájt még az oldalam a kórház után.

2022. okt. 13. 14:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Azta! Azért az elég kemény, és esetleg neked is volt veres barna kopes? Vagy esetleg te is dohanyzol? Mennyi idős vagy?

Orulok hogy jól alakult a történeted,valljuk be, alakulhatott volna másképp is :(

2022. okt. 13. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem dohányzom, friss piros vér volt, legtöbbször reggel.

Közel vagyok a negyvenhez.

2022. okt. 13. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!