Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A korházban az orvosok miért...

A korházban az orvosok miért nem figyelnek oda rendesen arra hogy mit mondanak a betegek?

Figyelt kérdés
Korházba kerültem és szoltam az orvosnak hogy félek a tütöl és ha meglátom rosszul lesszek ,összeesek. ezt figyelembe se vette és mikor jött megvizsgálni akkor még kihangsulyozva mondta hogy ad valami injekciot,aztán majd tesz be egy branült. én az injekcio szora rögtön lesápadtam erre mondta hogy áljak fel és menjek oda egy kicsit az ablakhoz ha rosszul vagyok hogy kapjak friss levegöt. feláltam majd megláttam a kezében az injekcios tüt és két lépés után összeestem.

2022. okt. 12. 16:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20

Én nem neked mondtam ellent, hanem pont téged támogattalak...

19-es voltam

2022. okt. 13. 20:16
 22/29 A kérdező kommentje:

21

elnézést férre értelmeztem a választ

2022. okt. 13. 21:18
 23/29 anonim ***** válasza:
19%

Nekem alatató orvos beírta, hogy skizofréniával kezeltek annó. Azt meg nem írta bele, hogy pcos, gyomor- és vastagbélgyulladásom van. Pedig ez sokkal fontosabb lett volna. Ráadásul úgy írta bele, hogy "állítása szerint a gyógyszereit leállították, nem szedi." Persze mindenki azt hitte, hogy bolond vagyok stb. Mert eeszt-be nincs benne, hogy az orvos állította le, sőt mintha nem is jártam volna ahhoz az orvoshoz. Gondolom így a többi betegségem is kitaláció volt nekik. Műtét utáni fájdalomra a reakciójuk az volt, hogy beképzelem, mert skizofrén vagyok. Mint egy darab szarral úgy beszéltek. Tudom én hibám, hogy nem csúsztattam borítékot, de a fene se tudta ezt.

Plussz rá volt írva a papírra, hogy nem kérem a frontint, erre még is beadták, mert azt hitték azt képzelem meggyilkolnak, mivel műtéti fájdalmaim voltak. Szerencsére nem zavart össze a frontin, nem lettem depressziós tőle. De van aki nagyon súlyosan reagált volna rá, mivel ugye függő voltam és nem szedtem már hónapok óta.

Sokan megse kérdezik, hogy rosszul szoktam-e lenni vérvételtől, vagy hogy vagyok-e, aztán majd összeesek. Mindig mondom hol van a vénám és csak sokadik szúrás és tű forgatás után próbálkoznak ott ahova én mondtam.

Mikor bekerültem zártra kérdezték a hozzátartozóm elérhetőségeit, barátomét adtam meg. Erre felhívták anyámékat, akikkel már évek óta nem tartottam a kapcsolatot, hogy akkor jönnenek-e be 500km-rel arrébb. Meg tőlük akartak információkat, hogy milyen voltam a napokban. Ismétlem, évek óta nem tartottam velük a kapcsolatot semmilyen formában. Aztán végül csak felhívták a barátomat. Szóval sejthetitek, hogy ezek után a férjem lett.

Amúgy ledöbbent férjem, mert papírra azt írták az orvosok, hogy azt mondta férjem, hogy korábban is voltak halluciációim. Pedig semmi ilyet nem mondott.

Az is sokszor el volt mondva nekik, hogy a nyugtató elhagyása után voltak elvonási tüneteim. Hányás, hasmenés, epilepsziás roham, alvászavar. Pszichiáter azt mondta a hányásra, hogy beképzeltem, nem történt meg. Aztán azt is súlyos mentális betegségként fogta fel, hogy nem szeretnék soha gyereket. Páromat is behívta többször, mert őt is kényszer gyógyszerezni akarta az egyedi viccei miatt. Na de ezzel már kicsit kitértem.

A lényeg, hogy ezek tényleg telibe szarják a betegeket...

2022. okt. 14. 20:09
 24/29 A kérdező kommentje:

hát igen.

én meg miota benn vagyok már 3szor ajultam el, és ma össze vissza szurtak hogy tudjanak vért venni

2022. okt. 14. 21:36
 25/29 anonim ***** válasza:
Engem konkrétan egy profi csaj szúrkált össze-vissza. Benyomta kb. Csontig a tűt
2022. okt. 14. 21:40
 26/29 anonim ***** válasza:
59%
Bunkó betegek is vannak.... Aki fél a tűtől, csukja be a szemét. Az meg, ha nem mindig szúrható a véna, nem a személyzet hibája...
2022. okt. 15. 17:27
 27/29 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos, legtöbb esetben az orvos és az ápoló a bunkó
2022. okt. 15. 20:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sok kiegett, figyelmetlen ember dolgozik az egeszsegugyben. Ez teny! Nem kell oket sztarolni! Meg kell mondani, ha valami banto , megalazo dolgot tesznek!
2022. okt. 18. 03:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Betegjogi képviselő se csinál semmit. Bajcsy kórházban van egy urológus orvos itt PB-n, már annyian, de annyian jelentették, csoportosan össze fogtak ellene, de semmi se történt.
2022. okt. 18. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!