Perla22 kérdése:
Pregabalin mellékhatások (homályos látás, szívritmuszavar)?
Figyelt kérdés
Kedves Fórumozók!
Olyanok segítségét szeretném kérni, akik 1-2 hónapon vagy akár 1-2 éven át Pregabalint szedtek, és már elhagyták. Én neuropátiás fájdalmakra kaptam, még most fogom elkezdeni, de több helyen is olvastam olyasmiről, hogy homályos látást okozhat, ami ritkább esetekben teljesen helyre sem jön a gyógyszer elhagyása után. Ez aggodalmat keltett bennem, mert nekem a több 100ezer forintos látásjavító műtétem után 7 évvel hatalmas trauma lenne, ha az egészet kidobhatnám a kukába. Valamint a szívritmuszavar is ijesztő mellékhatás lehet, ezért érdeklődni szeretnék, mik a tapasztalatok, volt-e valakinek kezelés alatt-után ezzel problémája, vagy a gyógyszer elhagyása után megszűntek?
Köszönöm előre is!
2022. szept. 28. 18:02
1/1 anonim válasza:
Amit olvasol az rád nem biztos, hogy igaz. Ilyen alapon a világon semmit ne vegyél be. Nekem székrekedést okozott, ezért a "párját"( gabapentin) szedtem 2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!