2 nappal ezelőtt voltam vérvételen. Azóta fájdalmaim vannak, ez normális?
Ezek vannak azóta:
- Nagyon fekete színű széklet, vagyis hasmenés. Nincs rendes széklet.
- Az összes izületem fáj, ha ülök az is alig elviselhető.
- Ráz a hideg és egyben melegem van.
- Többször is lement a testhőm 35 fokra.
- Nagyon erős szívfájdalmaim vannak. Megmozdulni sem tudok amikor elkezd fájni, annyira erős.
- Nem kívánok semmilyen ételt és folyadékot. Ennek ellenére iszok, de sokszor hasmenésem lesz az ivástól is. Evésnél konkrétan összef*som magam. Hamarabb kijön mint hogy egyáltalán kijutnék a wc -re.
Két pici csőbe vették a véremet.
Ez normális?
Ha igen, kb még hány napig fog ez tartani?
Egyéb adatok rólam:
21 éves vagyok.
Nincs semmilyen ismert betegségem.
Vérvétel előtt semmi ilyen dolog nem volt.
Nekem is szokott fájni, illetve lázas vagyok.
De ez ami veled van, semmiképp nem normális, holnap mindenképp hívd fel őket, vagy menj el orvoshoz.
#1 Tudom a fekete színt az emésztőszervi probléma vagy pedig belső vérzés eredménye. Nem tudom nekem melyik van most. A hasmenés az pedig csak van. Mint írtam. Nem szoktam orvoshoz menni kb sosem, most egyszer voltam kb 3 év alatt, a vérvétel miatt és ez lett belőle. Ezek szerint valami vírus lehet.
Rendben, nem tudom most ez elbizonytalanított. Ha így elmegyek orvoshoz nem lesz még rosszabb? Hisz a háziorvosnál legalább 2 órát ott kell majd ülnöm és a betegek meg járkálnak majd felalá körülöttem, nem fogok elkapni még valami rosszabbat?
Nem normális, de semmi köze a vérvételhez!
Igyál sok vízet, egyél kímélő ételeket, ha nem múlik hétfőn hívd fel a háziorvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!