Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van, akit innen Dr. Lipóth...

Girlll3 kérdése:

Van, akit innen Dr. Lipóth László operált gerincsérvvel?

Figyelt kérdés
Milyen lett az eredmény? Nem fáj jobban a derekatok? Vagy épp ellenkezőleg és helyrejöttetek?

2022. szept. 24. 13:00
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
Igen, meggyőzött az operáció fontosságáról! Sajnos hittem neki, mert holló módjára kiénekelte.. amire szüksége volt! Párhuzamosan több idegsebésszel is konzultáltam műtét előtt. Ellentétes vélemények egy egyszerű kitüremkedett L5-S1-nél.Kiderült, hogy saját szakállára egy for-laminectonia műtétet végzett el, hogy később fixálni kelljen a gerincet. 2 műtét 2x annyi cash! Hogy igazolódott be? Megkerestem a főnökét - drCsA -t - pár hónap után, mert Liliputi dr fájdalomszindromat állapított meg es javaslatot tett a jól bevált protokollja szerint kozponti idegrendszerre ható gyógyszerek szedésére, amit idegorvos szívesen fel is ír! Ezzel néhány privát, fizetős rendelése után úgy gondolta "jól" elvégezte dolgát! Ekkor a panaszok miatt CsAdr azonnal műteni akart fixálni a gerincemet! Nem volt bizalmam a segédhez. A skrupulusom állított meg, de tönkre tett újra egy emberi életet. A műtét tele hibákkal, elviselhetetlen idegi problémákkal! 2 évig nem tudtam aludni..Soha egyetlen alkalommal nem nyújtotta a segítőkezét.Ez az ember alkalmatlan az orvosi egyenruhára, emberként pedig egy utolsó pénzéhes...Sorolhatnám. Senkinek nem ajánlom!
2023. jan. 17. 22:11
 22/25 anonim válasza:
Sajnálom,hogy nem oldódott meg a problémája.Engem és azóta már pár ismerősömet is a Főorvos Úr operált.Mindannyian maximálisan elégedettek voltunk vele szakmailag és emberileg is.Azt nem igazán értem miért vele műtette magát ha már előtte sem volt elégedett a hozzáállásával,válaszaival.Ha jól számolom 30 évesen mindent jobban tud,mint a 30 éve praktizáló szakvizsgát tett,hatalmas gyakorlattal rendelkező szakorvos.Ugye nem gondolja,hogy a zsírcsomók a műtét miatt alakultak ki?Amúgy az a műtét amit emleget laminectómia,csak,hogy pontosak legyünk.Ön mit tett a gyógyulása érdekében?Tornázott eleget?Netán van túlsúlya?Számos tényező szerepet játszhat a gyógyulásban,pl.a genetikai háttér(30 évesen meszesednek a csigolyái).A műtét jó esetben megoldja,de sokszor utána nekünk is tenni kell érte és nem másokat hibáztatni.
2023. ápr. 9. 19:07
 23/25 A kérdező kommentje:
Rosszul tetszik számolni. 2023-2016=7+24=31. Szívesen...És az igaz is, hogy év elején voltam csak 24,szóval 32 év a megfejtés. Azért műttettem magam Lipóth dokival, mert tapasztalatlan voltam és államilag a Honvédhez tartoztam, s úgy állították be, hogy tényleg ő a legjobb. Hozzáteszem,akkor kezdtem el dolgozni, így nagyon nem is ugrálhattam jobbra-balra, hogy össze-vissza vizsgálgasson még pár orvos. Riogatott is rendesen, amúgy, ha kiszakad a sérvem, nem fogok járni. 1 hónapig vártam a sürgősségi műtétemre! Addig otthon voltam, s azt mondta Lipóth doki, hogyha nagy a gáz, újra bepisiltem, menjek csak be, rögtön megműt. Meg is műtött... 1 hónapig otthon várhattam. Kiszakadt sérvet szedett ki. Nem bénultam le a kiszakadástól, kevésbé fájt menni, megszűnt a szenvedés, csak ferde voltam. Csakhogy rögtön a műtét után kezdetét vette a rémálom. Nem múló derékfájás képében. Kiderült, hogy annyira jól megműtött, hogy újra kiújult a sérvem... Rehabilitációra mentem volna, de hát a vizites orvosok azt mondták semmi szükség rá, nem lettem béna.... Tb finanszírozott rehabra nem vettek fel, mert fiatal vagyok, hiába kértem az Orfi-t. Csak 2 hétre jutottam be... Rá kb 1évre, ha jól rémlik. Állami alapon gyógytornász se volt, aki közvetlenül a műtétem után házhoz jött volna... Ugyanis épp akkor mondtak fel sorra az alacsony fizetések miatt. Sebaj, fizetős gyógytornásszal immel-ámmal helyrehozattam, mikor lett pénzem, s azóta is rendszeresen úszok, tornázom, de hát, ezt fentebb írtam is. A fenti hozzászóló egyébként nagyon jól leírja mit is gondol erről a szaktekintélyről, osztom a véleményét továbbra is. Jó, ha magánban tud műteni eredményesen, értsd nem ront a helyzeten. Ja, és ha fáj a gerincem, akkor menjek akupunktúrára... Ezt is javasolta a Lipóth doki. Elmentem, nem segített. Nem egyszer költöttem erre az áltudományos placebó hatású hülyeségre.
2023. ápr. 11. 20:25
 24/25 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy hálapénzt is elfogad természetesen, viszont cserébe semmivel sem végzi jobban a munkáját. Plafont bámulva válaszolgat és látszott az is, hogy teljesen el volt szállva magától. Azt is mondta, hogy műtét után egy pici heg emlékeztet majd az egészre. Hm.... Nem, hanem a napi fájdalmak éveken át, meg az instabillá vált gerincem, amiktől hányingerem volt. Második kontrollon pedig sehol sem volt, mentségére épp műtött, addig egy fiatalka orvos osztott ki, hogy tornázzak, különben fixálni, csavarozni kell a gerincemet, s különben is minek műttettem, ha kiszakadt a sérv?! Az felszívódik magától is....Felesleges volt. Jah... Hogy 1 hónapig kellett várni, s az alatt az idő alatt szakadt ki a sérv... S nem tudhattam, mert nincs röntgen szemem....
2023. ápr. 12. 08:39
 25/25 A kérdező kommentje:
Jah, és a meszesedés. Gyógytornász szakvéleménye, hogy a csőrösödés a műtött területen egy természet alkotta fixálás, ha már egyszer instabil lett a gerincem a műtött szakaszon. A zsírcsomók pedig sehol sem voltak műtét előtt, akkor vajon mitől lettek utána?
2023. ápr. 12. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!