Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van, akit innen Dr. Lipóth...

Girlll3 kérdése:

Van, akit innen Dr. Lipóth László operált gerincsérvvel?

Figyelt kérdés
Milyen lett az eredmény? Nem fáj jobban a derekatok? Vagy épp ellenkezőleg és helyrejöttetek?

2022. szept. 24. 13:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg nekem azt mondta, hogy egy kis heg fog emlékeztetni a műtétre és a lehetséges mellékhatásokat meg elhallgatta,pedig rákérdeztem műtét előtt, válaszolgatott fölfele a plafon fele nézve, unottan. Azt is mondta fél százalék az esély a bénulásra. Pl krónikus fájdalom,ilyet sem említett, mint lehetséges végkimenetelt. Azt mondta, hogy neki ez rutinműtét. Higgyem el, nekem ez lesz a legjobb.
2022. szept. 24. 15:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk attól még köszönöm a tippet (nyújtópadosat), de az elmúlt évek során már mindent kipróbáltam.
2022. szept. 24. 15:58
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
És az min változtat ha valakit megoperált és jól vagy rosszul sikerült? Én elhiszem, hogy elkeseredett vagy, de a stílusod...
2022. szept. 24. 20:56
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
2 hónapja szakadt ki a sérvem, nem rosszabbodott az állapotom, így egyenlőre fel sem merült a műtét, mint lehetőség. Emelési, hajolási tilalom fél évig, jövő hónaptól gyógytorna. Én rengeteget olvastam a műtét témakörben és tényleg kevés az az ember, aki tünetmentes lesz. Ha a doki nem mondott semmit, akkor utánaolvashattál volna. Sajnálom, szerintem ez nem kész jobb. Esetleg keress egy másik dokit, és kérdezz rá, hogy egy műtét nem segítene-e a problémán.
2022. szept. 25. 10:06
 15/25 A kérdező kommentje:
14-es utánaolvastam.... És rákérdeztem ennél az orvosnál.... De azt mondta ez a legjobb nekem. Most, ha valamit csúnyán elszúrt, akkor azt úgyse fogja bevallani, hiszen a kérdéseimre is hülye válaszokat adott műtét előtt. Utólag meg akupunktúra... Semmi tudományos alapja nincs. Krónikus fájdalomszindrómát állapítottak meg nálam... És eza műtét óta van.
2022. szept. 25. 11:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Azért bírom, hogy leírom a sztorit és úgy adnak választ, hogy miért nem kérdeztem rá műtét előtt...
2022. szept. 25. 11:15
 17/25 A kérdező kommentje:
14-es! Ha nem volt inkontinenciád, tudtál járni fájdalmak nélkül, akkor persze nem operálnak, gondolom nálam az is számított, hogy 1 egész ujjbegynyi kiszakadt sérvet szedtek ki. Az hatalmas. Az volt a csoda, hogy kiszakadásakor nem rosszabbul, hanem jobban lettem.
2022. szept. 25. 11:19
 18/25 anonim ***** válasza:
14-es vagyok újra. 16 mm-es a kiszakadt darab. Nem mondom, hogy soha nem fáj, de én nagyon parázok a műtéttől. 2010-ben műtötték apukám gerincsérvvel Győrben. Aznap 2 műtétet csinált az idegsebész, aki műtötte. Apám azonnal tünetmentes lett és azóta is az, a szobatársa lebénult. Ugyanaz a doki, ellátás, minden. Mikor műtöttek téged?
2022. szept. 25. 12:45
 19/25 A kérdező kommentje:
2016...Akkor voltam 24...Azóta, ahol felvágott, az a terület nagyon fájdalmas minden egyes nap. És zsírdaganataim lettek ott... Egyébként emellé meszesednek a csigolyáim, szóval... Nem lett jobb. Ez rosszabb lett. Nagyon sok mindent kipróbáltam már. Még javasolták a csavarozást, de az még nagyobb műtét. 40% nem tud visszamenni dolgozni.
2022. szept. 25. 14:34
 20/25 anonim válasza:
100%
Szia, engem is ő műtött, de nem volt semmi probléma, teljesen felépültem. Szerintem egyik legjobb gerincsebész Magyarországon, szóval tudja mit csinál. Láttam egy cikkben is megemlítették a honvédkórház legjobb orvosai között.
2022. nov. 4. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!