Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvosom elfelejtette a...

Az orvosom elfelejtette a megbeszélt időpontunkat. Szerintetek váltsak orvost emiatt?

Figyelt kérdés
hétfőre lett volna időpontom kontrollvizsgálatra, meg is jelentem ahogy kell és nem volt ott senki, felhívtam az orvost, aki közölte, hogy ja most éppen betegszabadságon van, elfelejtett szólni, majd egyeztessünk új időpontot.. mindezért utaztam fél napot feleslegesen amikor lett volna jobb dolgom is
2022. szept. 8. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Hát ezt neked kell eldönteni.
2022. szept. 8. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha beteg, akkor nem igazán elvárható, hogy mindenkit értesítsen erröl, az orvos is csak ember.
2022. szept. 8. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Én váltanék
2022. szept. 8. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer elfelejtett szólni, hogy 1 héttel korábbra tette az időpontom. Meg is lepődtem rendesen, nem győzött szabadkozni. Értem én hogy sok a páciens, de na- akkor is szrul esett. Csomót kellett rá várnom a mulasztott időpont miatt. De már a 3. trimesztert kezdem, nem nagyon tudok ugrálni/válogatni az orvosok közt mert ilyenkor már nem szívesen vállal másik.. Így maradok nála, de a bizalmam nem a régi.
2022. szept. 8. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
Hálapénzt adtál? Lehet amiért nem adtál pénzt azért nem foglalkoznak veled.
2022. szept. 8. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy betegség esetén mégis hogy szólt volna, lehet, hogy hirtelen jött.
2022. szept. 10. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!