Ha elfelejtettem feliratni a gyógyszerem akkor fel lehet iratni hétvégén valahogyan? Cukorgyógyszeről van szó, és teljesen be vagyok pánikolva.
Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 19:16
1/9 anonim válasza:
Igen. Háziorvosi ügyeletet felhívod, akkor felrakják a felhőbe. Barátommal is volt ilyen, ő is cukorbeteg.
2/9 anonim válasza:
Nem. De az ügyeletes orvost megpróbálhatod, hogy írjon ki valamit. Az állandó gyógyszert nem fogja kiírni.
3/9 anonim válasza:
Az ügyeletre bemehetsz, ha jófej az orvos felírja, de sokan morognak érte, valljuk be jogosan, de próbáld meg. Vagy ha van ismerősöd aki ugyanazt szedi, kérjél tőle néhány szemet hétvégére.
4/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, felírja az ügyeletes orvos, persze attól is függhet, mit szedsz. Viszont támogatás lehet, hogy nem lesz rá.
5/9 anonim válasza:
Biztosan felírják. Ezt nem lehet csak úgy kihagyni. Egy orvos se vállalná a rizikót, hogy azért leszel rosszul, mert nem akarta felírni.
Eeszt-ben látják, hogy rendszeresen szeded és nem jogosulatlanul akarsz gyógyszert íratni.
6/9 anonim válasza:
Az ügyeleten fel fogják írni.
Szerdán, amikor csak 2 napra volt gyógyszered, akkor nem jött ki a matek, hogy ez bizony nem fog hétfőig kitartani? A napok sorrendje évek óta állandó.
8/9 A kérdező kommentje:
Végül találtam még elfekvőben egy szemet szóval pont elég lesz hétfőig hálistennek, de nagyon bepánikoltam, mert nem figyeltem hogy el fog fogyni. Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, ha szorult helyzetbe kerülnék legalább tudom hogy lesz megoldás.
2022. máj. 14. 21:32
9/9 A kérdező kommentje:
#6 Nem szedem évek óta elég rövid ideje szedem még, de én néztem el igen.
2022. máj. 14. 21:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!