Hogyan szüntessem meg a füldugulást?
Figyelt kérdés
Évek óta küzdök a füldugulással, de csak az elmúlt félévben vált rendszeressé és elviselhetetlenné, májusban voltam fül-orr-gégészeten, ahol 16.000Ft után megmondták, hogy semmi bajom. Se fülzsír, se fülgyulladás, nem tudnak velem mit kezdeni, nem tudják mi okozza. Próbáltam fülcseppet, fülgyertyát, szinte az összes technikát, hogy kiduguljon, de vagy csak pár másodpercre dugult ki, vagy jobban bedugult. Elég sokáig tart, ha bedugul (inkább a bal fülemnél van ez), több napba/hétbe telik, mire magától kidugul legalább egy kis időre. Eléggé megnehezíti a mindennapjaimat, nehezebben kommunikálok így bárkivel, mert azt is nehezen hallom, amit mondanak nekem, és azt is, amit én mondok. Mit tanácsoltok, mit tehetnék még? Valaki járt már így? Orvosokkal nem hiszem, hogy másodjára mennék valamire2022. szept. 7. 19:03
1/7 anonim válasza:
És esetleg orrspray? Nekem a fülkürt huruttól volt a fülem bedugulva, orrspray kellett rá. Én felkeresnék egy másik dokit
2/7 anonim válasza:
Keress fel másik fül-orr-gégészt. Menj az illetékes szakrendelőbe, ott nem kell fizetni.
3/7 anonim válasza:
Tetszik nem teszik,ezzel orvoshoz kell menni.Magán rendelésen sem tudnak többet,mint állami szakrendelőben .Én is gyakran járok fűl zsir eltávolításra .
5/7 anonim válasza:
Orvos, ne várd tőlünk a csodát
6/7 robetko válasza:
Fáj is vagy csak egyszerűen bedugul?
7/7 anonim válasza:
Szia. Esetleg melegítés? Zselével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!