Füldugulás kibírja orvos nélkül egy hétig? (info lent)
Mivel egy hangos környéken élek jelenleg és rossz alvó vagyok, szinte minden éjjel füldugóval kell aludnom. Vettem nem rég AkusTone fülsprayt, de sajnos nem sok haszna van, az egyik fülem már teljesen bedugult (fülzsírdugó gondolom, bár próbáltam kimosni vízzel szerintem már az is bent maradt).
Sokat kell dolgoznom, ezért legközelebb egy hét múlva tudok elmenni leghamarabb a háziorvoshoz, hogy kimossa (dugult már el pár éve, akkor is ő segített rajta).
Szerintetek kibírja addig a dugult fül? Sajnos muszáj dolgozni ez a legneccesebb hét, a kellemetlenséget kibírom, ha "csak" ennyi a bajom, hogy zúg és kényelmetlen. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy nem fog begyulladni és ilyenek?
Erre nincs házi megoldás.Azt nem merném leírni,hogy ehhez elég a házi orvos,csak akkor,ha ez is a szakterülete. Mennél tovább marad a fül zsír,annál nehezebb eltávolítani. /tapasztalat /
Minden bent van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!