Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Füldugulás kibírja orvos...

Füldugulás kibírja orvos nélkül egy hétig? (info lent)

Figyelt kérdés

Mivel egy hangos környéken élek jelenleg és rossz alvó vagyok, szinte minden éjjel füldugóval kell aludnom. Vettem nem rég AkusTone fülsprayt, de sajnos nem sok haszna van, az egyik fülem már teljesen bedugult (fülzsírdugó gondolom, bár próbáltam kimosni vízzel szerintem már az is bent maradt).

Sokat kell dolgoznom, ezért legközelebb egy hét múlva tudok elmenni leghamarabb a háziorvoshoz, hogy kimossa (dugult már el pár éve, akkor is ő segített rajta).

Szerintetek kibírja addig a dugult fül? Sajnos muszáj dolgozni ez a legneccesebb hét, a kellemetlenséget kibírom, ha "csak" ennyi a bajom, hogy zúg és kényelmetlen. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy nem fog begyulladni és ilyenek?

2022. júl. 3. 12:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve ha infralámpázom az segít hogy ne gyulladjon be addig sem?
2022. júl. 3. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Erre nincs házi megoldás.Azt nem merném leírni,hogy ehhez elég a házi orvos,csak akkor,ha ez is a szakterülete. Mennél tovább marad a fül zsír,annál nehezebb eltávolítani. /tapasztalat /

Minden bent van a pakliban.

2022. júl. 3. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Fül orr gégész a háziorvos, ő biztosan elég. Az idő érdekel inkább, mert egy füldugulás miatt nem fognak elengedni munkából, és én sem szívsen hagynék ki emiatt munkanapot, ha egy hét múlva tudok menni orvoshoz
2022. júl. 3. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem telefonon tedd föl a kérdést a háziorvosnak. Vagy emailben. Bár nem értem, nálunk a háziorvos minden másnap este 8-ig rendel. Ilyen hosszú a munkaidő nálatok?
2022. júl. 3. 15:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megpróbálom elérni mindenképp, köszönöm a válaszokat. Nálunk csak heti háromszor rendel az orvos, déli órákban 2-3 órát, időpontot csak tőle lehet kérni, de telefonon van hogy órákig tart elérni, emailen lehetetlen. Ez egy falu. 30 km-el odébb városban dolgozom és ha megpróbálnék elmenni orvoshoz, az egész napra vehetnék ki szabadságot a tömegközlekedés miatt. Sajnos Mordorban élek:D
2022. júl. 3. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A füldugulás kibírja, kérdés, hogy te is?
2022. júl. 3. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!