Nagybikatok kérdése:
Mikor adnak kontrasztanyagot MRI vizsgálatnál?
Figyelt kérdés
Térd MRI vizsgálatom lesz valamikor letört 1 csont darab és azt fogják vizsgálni, hogy honnan meg ilyenek. Az a kérdésem én fogok e kapni? Voltam koponya CT-n ott kaptam, de nem volt kellemes kicsit meleg járta át a testem meg pisilés inger jött rám. De aztán ezek elmúltak, de a térdnél is kell ez? Biztos nem túl egészsèges akkor.2022. szept. 4. 11:57
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem, így ennyi alapján, de ezt a radiológus meg a technikus eldöntik majd ott.Megkérdezheted a technikust a vizsgálat előtt, de néha csak a vizsgálat közben dől el, hogy mégis kéne kontraszt az addig elkészült képek alapján.
A kontraszt meg biztos nem egészséges, hogy káros-e/biztonságos-e az már egy bonyolultabb kérdés.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem szeretném, de ha kell akkor adják...azt hittem egyszerűbb kérdés ez és megvan hogy mikor kell és mikor nem kell, de ahogy látom ez teljesen egyedi.
2022. szept. 5. 15:10
3/3 A kérdező kommentje:
Végülis alá íratták a bele eggyezőt, de nem kaptam semmit. Így is elég volt ott feküdni fél órát, de kibirható! Ha én kibírtam akkor bárki.
2022. szept. 9. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!