Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Agy CT-nél adnak kontrasztanya...

Agy CT-nél adnak kontrasztanyagot?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Változó, attól függ mit akarnak nézni, de egyébként a ct kontrasztanyag nem okoz gondot, csak nagyon ritka esetben, nincs mellékhatása.
2016. márc. 17. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak,ha beleegyezel.

Az orvos sokkal tisztabb kepet kap!

2016. márc. 17. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudok mindent a kontrasztanyagról ,meg hogy csak beleegyezéssel adják, és bele is egyezek majd. Csak tudni akartam , hogy ha az agyat nézik akk kell e ? Mer kicsit félek a a beadásától és lelkileg még fel akarok rá készülni. Mert úgy tudom , hogy azt branülön keresztül adják és még sosem szúrtak nekem branült. Nem szoktam félni a tűktől , de a branültöl igen.
2016. márc. 17. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszokat! :)
2016. márc. 17. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig sima injekció volt, nem tudom honnan veszed a többi infót. Nem fáj egyáltalán és nincs mellékhatás, kicsit feleslegesnek gondolom, hogy erre készülj fel lelkileg, de te tudod.
2016. márc. 17. 19:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Most olvastam a neten. De ha sima injekció akkor jó , attól nem félek. Én sajnos ilyen izgulós fajta vagyok , ha csak egy gyógyszert megyek el íratni az orvoshoz én akkor is nagyon szoktam félni,pedig tudom csak ír egy receptet ír és kész.
2016. márc. 17. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Na ma túlestem rajta. Szúrtak barnült, úgyhogy olyan nagy hülyeséget még sem írtam. De annyira nem fájt mint ammire számítottam. :)
2016. márc. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!