Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Minek jár orvoshoz, aki nem...

Minek jár orvoshoz, aki nem bízik benne?

Figyelt kérdés
Aki kételkedkedik a diagnózisban, fél beszedni a felírt gyógyszert, ő minek megy orvoshoz? Meg aki úgy beszél róluk, hogy "nem tudnak azok semmit".

2022. aug. 24. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ezért nem is járnak orvoshoz.
2022. aug. 24. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Épp pár perce is volt ilyen pajzsmirigy-túlműködéses illető...

Elolvasta a lehetséges mellékhatásokat, és retteg, hogy az összes elő fog jönni nála. Inkább nem szedi be...

LOL

2022. aug. 24. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Szeret az illető panaszkodni, nem bízik az orvosokban, ezért inkább sajnáltatja magát stb.
2022. aug. 24. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Rengeteg a hipochonder a GYK-n... Sajnos... :(
2022. aug. 24. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Kiváncsiságból. Hogy szakvéleményt kérjenek.

Aztán majd kérnek mástól is.

Keresik a megfelelő, jó orvost...

Stb.

2022. aug. 24. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

5: ja, mint a pulzusfixációs troll, akinek végre a 15. orvos javasolta a műtétet (amit akart), és ezek után bef.sva itt kért tanácsot, hogy akkor most mi legyen...

:-D

2022. aug. 24. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk azért, mert érzi, hogy van valami baja. Kitalálnak neki valamit és közben nem is az, hanem más.

Persze nem is biztos, hogy az orvos hibája, mert nem minden diagnosztizálható könnyen, egyértelműen.

Nekem is volt már fura tapasztalatom. Iszonyatosan fájt a hasam. Az egyik nőgyógyász azt mondta, hogy semmi baj, csak egy kis gyulladás, és az UH lát egy érett petesejtet. A másik pedig megállapította, hogy semmi gyulladásom nincs, a hasam egy nagy cisztától fáj. Meg is kellett műteni. Ennyit a feltétlen bizalomról. Még jó, hogy elmentem máshoz.

2022. aug. 24. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek azért nem bíznak az orvosokban, mert valószínűleg volt már jó néhány rossz tapasztalatuk.

Az én háziorvosm pl. olyan orbitális marhaságokat tud kijelenteni/megállapítani, hogy ha mindig rá hallgatnék, valószínűleg már halott lennék. Kerültem már ügyeletre sztreptococcus fertőzéssel, mert ő az előzmények és a kórházi zárójelentés ellenére ragaszkodott a vírusfertőzés verzióhoz. Csak azért nem megyek máshoz, mert

a) a többiről sem hallani jobbakat

b) akiről igen, az nem vesz át, mert annyi a betege, hogy már nem tud.

Ugyanígy nőgyógyászok serege kezelt félre húsz éven keresztül, mire megtaláltam azt, amelyik ért is a szakterületéhez, nem csak vajákol.

Irigylem azokat, akik még tudnak bízni az orvosokban...

2022. aug. 24. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Henteshez mégsem járhatnak, hiába azoknak is fehér a köpenyük.
2022. aug. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!