Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A parom adhat be nekem injekci...

A parom adhat be nekem injekciot ilyen esetben attol meg hogy nem hozza tartozok korzetileg?

Figyelt kérdés
a parom korzetis orvos. nekem mindig brutalisan faj a menstruaciomkor a hasam ,mozdulni se birok a fajdalomtol. az ugyeleten csak el zavartak .

2022. aug. 20. 17:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Kamukérdés. Egyrészt azért amit írtak korábban, másrészt akinek háziorvos a párja az tudja mi a szakma neve. Én háziorvos vagyok életemben nem hallottam egyetlen kollégát sem körzeti orvosként hivatkozni magára, körzetisként meg pláne nem.

Szakvizsga megnevezése háziorvostan, orvos megnevezése háziorvostan szakorvos,vagy háziorvos.

És menstruációs fájdalomra teljesen indokolatlan injekciót adni. Amikor elkezd fájni be kell venni kettő nospát meg kettő Algopyrint és nem várni addig amíg hányunk a fájdalomtól. Megjegyzem arra az esetre is van Voltaren kúp. Ez az injekció minden fájdalomra szintén egy laikusok körében népszerű hülyeség. Normális orvos ha nem muszáj nem ad injekciót, mert invazív és egy csomó szövődménye lehet.

2022. aug. 21. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!