Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A parom adhat be nekem injekci...

A parom adhat be nekem injekciot ilyen esetben attol meg hogy nem hozza tartozok korzetileg?

Figyelt kérdés
a parom korzetis orvos. nekem mindig brutalisan faj a menstruaciomkor a hasam ,mozdulni se birok a fajdalomtol. az ugyeleten csak el zavartak .

2022. aug. 20. 17:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
És ezt nem tudod otthon megbeszélni vele?
2022. aug. 20. 17:26
 2/21 anonim válasza:
100%
Pro família írhat fel neked gyógyszert.
2022. aug. 20. 17:26
 3/21 anonim válasza:
100%
Illetve nyilván adhat neked injekciót is.
2022. aug. 20. 17:27
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

Délelőtt még a mentőn dolgozott. Hihetetlen, hogy ezt itt kell megkérdezned és nem tőle. Ti nem beszélgettek?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..

2022. aug. 20. 17:34
 5/21 A kérdező kommentje:

4

ez nem az en kerdesem .

de beszelgetunk csak ezt a temat meg nem hoztam fel neki eloszor kvancsi voltam masok velemenyere.

2022. aug. 20. 17:40
 6/21 anonim ***** válasza:
Szomorú, ha tényleg orvos, és nem segít rajtad kérdés nélkül. Nem is értem. Nem éltek együtt, vagy hogy nem veszi észre, ha ennyire rosszul vagy? Vagy egy kókler doki lehet. Én sem szeretnék a körzetéhez tartozni, ha igaz ez a kérdés.
2022. aug. 20. 17:46
 7/21 anonim ***** válasza:
66%

4

az az en kerdesem volt.

kerdezo: biztos szabad adjon. az en parom csak mentos es o is adhatott nekem ,ugyhogy egy orvosnak biztos szabad. amyugy megg biztos nem fogja tetlenul nezni hogy szenvedsz. beszelj vele,de amugy ha nem is beszelsz vele szrintem eszre veszi ha szenvedsz es segit rajtad.

2022. aug. 20. 17:46
 8/21 A kérdező kommentje:

6

ket honapja koltoztunk ossze es a mult honapban el voltam utazva a nagymamamhoz es ezert nem tudott rola,az ugyeleten meg elzavartak ,ebben a honapban meg meg nem jott még meg de szerintem kerdes nelkul is segit majd ha eszre veszi de azert parazok .

holnap vagy holnaputan kene megjojjon

2022. aug. 20. 17:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
De a te kérdésed volt, ugyanúgy kisbetűkkel írsz mindent és jellemzően ékezetek nélkül, xar helyre téve a szóközi vesszőket. Két fiókod van ezek szerint. Na mindegy, csak nem értem...
2022. aug. 20. 17:56
 10/21 A kérdező kommentje:

9

nekem csak egy fiokom van . de hiszel amit akarsz

2022. aug. 20. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!