A parom adhat be nekem injekciot ilyen esetben attol meg hogy nem hozza tartozok korzetileg?
Délelőtt még a mentőn dolgozott. Hihetetlen, hogy ezt itt kell megkérdezned és nem tőle. Ti nem beszélgettek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..
4
ez nem az en kerdesem .
de beszelgetunk csak ezt a temat meg nem hoztam fel neki eloszor kvancsi voltam masok velemenyere.
4
az az en kerdesem volt.
kerdezo: biztos szabad adjon. az en parom csak mentos es o is adhatott nekem ,ugyhogy egy orvosnak biztos szabad. amyugy megg biztos nem fogja tetlenul nezni hogy szenvedsz. beszelj vele,de amugy ha nem is beszelsz vele szrintem eszre veszi ha szenvedsz es segit rajtad.
6
ket honapja koltoztunk ossze es a mult honapban el voltam utazva a nagymamamhoz es ezert nem tudott rola,az ugyeleten meg elzavartak ,ebben a honapban meg meg nem jott még meg de szerintem kerdes nelkul is segit majd ha eszre veszi de azert parazok .
holnap vagy holnaputan kene megjojjon
9
nekem csak egy fiokom van . de hiszel amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!