Egyik féle, a bőr allergia teszt, hogy fogják a kezedet és megszurkálják vékony kis tűvel de úgy alig érezhetően, aztán rácsöppentenek kis csepp folyadékokat, és várni kell 10percet, majd amelyik pötty bepirosodik, ott arra a cuccra allergiás vagy.
Aztán van a másik fajta, ahol csak simán vért vesznek, és elküldik laborba, pár nap mulva pedig meg kapod papíron kinyomtatva az eredményt, amin fel vannak sorolva a cuccok, és mellé írnak egy számot, hogy mire mennyire vagy allergiás.
pl:
Tojásfehérje 9
...
2010. szept. 24. 00:06
2/6 anonim válasza:
Nekem ki kellett nyújtanom a kezeimet, olyan "pengével" amivel a calcimusc injekciókat szokták kinyitni megvágták a bőrt, kb. 8-10 helyen mindkét kezemen. Nem fájt, inkább viszketett. Rácseppentetek minden vágásra valami mást és várták, hogy elszíneződjenek. Ebből döntötték el, hogy mire vagyok allergiás. Ez már elég régen volt, kb. 15 éve, de úgy tudom, ma is így csinálják. Akkor még gyerek voltam és tök élveztem, szóval nem kell félni, nem fáj.:)
2010. szept. 24. 00:06
3/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú. A kisebbet az alkaron végzik, tizenpár kis pöttyöt karcolnak a bőrödre és rácseppentenek mintákat, nagyjából fél órán belül pedig megnézik, melyik pirosodott be. Illetve van egy másik, az a kellemetlenebb, mikor a hátadra raknak vagy harminc kis tapaszt, és pár napig rajta kell hagyni.
2010. szept. 24. 00:07
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 24. 00:24
5/6 anonim válasza:
Van a tapaszod.
Hátadra kapsz egy csomót, mindig hétfőn kezdik, akkor be kell feküdnöd kórházba, de aznap hazamehetsz. Sok tapaszt kapsz, vissza kell menned szerdán, pénteken. Nem szabad a hátadhoz érnie víznek, és leizzadnod sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!