Hány felszedett kiló után/milyen magas bmi felett kell már elengedniük, nem tarthatják már bent akarata ellenére a kórházban a pácienst? Anorexia
Figyelt kérdés
Panasza, fájdalma nincsen.
Véreredménye rendben.
Túl alacsony (13-as) bmi miatt, egy rosszullét (szédülés, erőtlenség) miatt került be. 16 éves a páciens.
2022. aug. 13. 15:32
1/7 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy amíg nem kezdesz el rendesen, táplálóan enni, addig nem engednek ki. Gyors, tartós gyógyulást kívánok!
2/7 anonim válasza:
15-ös Bmi-nek meg kell lennie én úgy tudom.jobb ha bent tartanak(ha rólad van szó)Én nemrég szabadultam pszichiátriáról(gyerek) és egy pont ilyen gondokkal küzdő lánnyal barátkoztam össze.Végignéztem ahogy küzd,és gyógyulgat.szóval hajrá,fog menni
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy cska egy minimum testsúly a lényeg, pszichológiailag is gyógyulásnak kell indulni...különben újra ottleszel hamar. ez a lényeg egyébként nem is az hogy kezded e visszanyerni az erőd.
4/7 anonim válasza:
Hát ahol én voltam ott 1 kg hízás, és minimum 40-es pulzussal engedtek ki de egy héten 3 szor visszakellett menni súlyt ellenőrizni és heti egyszer meg a pszihiáterhez és 2 hét alatt kötelezően hízni kelletg 1 kg ot ha nem akkor vissza a kórházba és megint csak akkor engednek ki ha h8ztál egy bizonyos számú kg-ot szóval nem a bmi számít hanem a kg és ez egészen addig megy ameddig az illető el nem éri az előre meghatározott célsúlyt. Után még egy ideig vissza kell menni 2 hetente majd egyre ritkábban egy beszélgetésre aztán ha ez mind megvolt békénhagynak.
5/7 anonim válasza:
Ja és a bekerülési súly -3 kg alá ha megy az ember akkor kap szondát szóval érdemes nem beinni az első súlymérés előtt mert én beittam és ezért kb 1 kg mal több voltam (40 helyett 41) így azt hitték hogy annyi a kiindulási súly így ahoz viszonyítottak :s így amikor nem ittam be azt hitték hogy fogytam 1 kg ot és beinni egyébként sem érdemes mert nálam is rájöttek...
6/7 anonim válasza:
Engem 42kiloval engedtek ki. Utana hetents kellett mennem, de ugye az mas volt, mert a korhazban reggel mértek wc utan, altaban eselyem sem volt inni mert a mosdoba is utanam jottek, de mikor mar csak a heti egy volt akkor otthonrol mentem szoval nem volt nehez csalni.
Azt hiszem 15 volt a BMIm amikor kiengedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!