Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi idő míg elmúlik?

Mennyi idő míg elmúlik?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok 5-6 évig kb napi szinten ittam néha kihagyásokkal 1-2 üveg bort.

De leraktam teljes mértékben az alkoholt! Lassan már 3 hete hogy nem ittam egy kortyot sem.2 hétig hasmenésem volt de rendeződött talán már.

Vizet iszom legalont Máriatovist szedek . Vitaminokat B1 et .

De még mindig esténként rám jön a sovàrgàs , meddig fog ez tartani?

Olyankor le ver a víz és halalfelelmem van menekülnek valahova.

Szerintetek meddig tart?

2022. aug. 10. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem életed végéig vagy ameddig szakemberrel fel nem dolgozod a problémáidat.
2022. aug. 10. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A fizikai sóvárgás hamarosan enyhüli fog, minden nappal egy kicsit könnyebb lesz. De jól írja #1, meg kellene keresni az okot, amit eddig az alkohollal fedtél le.
2022. aug. 10. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából tudom mi az ok
2022. aug. 10. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szuper, így könnyebb (nem könnyű, hanem könnyebb) Egy terapeutát keress, akiben megbízol. És akivel nem "csak" beszélgetni tudsz, hanem vannak egyéb eszközök is a tarsolyában.
2022. aug. 10. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
A nagy atlagnak elete vegeig. Sajnalom. Mindennap egy kuzdelem lesz hogy ne igyal.
2022. aug. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!