Gyomortükrözés után mennyire normális a gyomorfájdalom?
Én még nem vettem részt ilyen vizsgálaton. De úgy gondolnám, hogy mégiscsak megbolygatták ott neked belül, valamilyen szinten normális lehet, hogy fáj.
Csak azt nem értem, hogy miért nem készítettek erre fel, hogy mi várható utána.
Ha nem javulsz, hívd fel az orvost vagy a rendelőt.
Amikor én voltam gyomortükrözésen 1-1,5 napig eléggé diszkomfort érzésem volt, de azt mondták, hogy normális. Kis adagokat ettem, és kortyolgattam, semmi puffasztót, meg nehezet nem tudtam volna legyűrni.
Ne aggódj, hamar helyreáll.
"Azután megreggeliztem"
Itt követted el a hibát!
Ha én a helyedben lettem volna, ebédig semmit se ettem volna (csak vizet ittam volna), de ebédre is csak levest ettem volna. Estére már lehet darabosat, de akkor se nagyon keményet.
A reggeli egy kis zabkása volt csak, semmi nehéz. Viszont ha nem eszek semmit, akkor mindig az egekben a savam.
Tudtam, hogy mivel jár, bár nagyon semmit nem mondott a doki, még azt sem akarta elmagyarázni, mit írt a leletre. Semmit nem mondtak, hogy a vizsgálat után mi lesz. Sőt, aláíratták velem a nyilatkozatot, amiben benne volt a lidokain, de azt sem kaptam.
A beleegyezőn is annyi volt, hogy gyomor vagy mellkasi fájdalommal keressek föl orvost. De lefogadom, ha meg beállítanék az ügyeletre, ott körberöhögnének.
De azért megnyugtató, hogy -legalábbis a válaszok alapján- ez még normális lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!