Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Korházban kerhetek tablettát,i...

Korházban kerhetek tablettát,injekcio helyett?

Figyelt kérdés

2022. júl. 21. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. júl. 21. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha állandó injekcióra, infúzióra, vérre stb. szorulsz, akkor nem szúrnak meg 77x, hanem bekötnek egy branült. Azzal meg csak 1x kell, utána már mindent azon keresztül lehet adni.
2022. júl. 21. 04:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha volna a szuri helyett ugyanolyan hatású tabletta akkor nem vacakolnának veled hanem azt adnák.
2022. júl. 21. 05:03
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek se füle, se farka. Konkrétan miről van szó?
2022. júl. 21. 05:56
 5/8 A kérdező kommentje:

1,2

miért nem?

4

A tegnap korházba kerultem mert be lázasodtam es a lázam nem ment sehogyse 39 alá . ezenkivul hánytam majdnem egész nap és nagyon fájt a hasam , meg alapjában véve mindenem fájt.

a növérem rámhivta a mentöket akik behoztak a korházba.

a mentök adtak valami injekciot ami eléggé fájt és utána a korházban vért vettek és tettek branult.

2022. júl. 21. 14:11
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Fájt a hasad, hánytál egész nap, lázad nem ment le 39-ről,egyértelműen nem tablettával fognak próbálkozni. Szerintem kaohattál lázcsillapítót, vagy ilyesmi.
2022. júl. 21. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Azért nem, mert a mentő sürgősségi ellátás. Nyilván nem ülnek le az ágyad szélére, ha ilyen rosszul vagy, és várnak órákat, hogy egy tabletta hat -e.

2022. júl. 21. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hánysz, akkor mi a lóf.nak adnának tablettát, Hogy azt is kihányd? Gondolkodj már.
2022. júl. 21. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!