Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova forduljak, ha valószínűle...

Hova forduljak, ha valószínűleg drogfüggő vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap este csúnyán kiütöttem magam és most is még émelygek meg nagyon fáradt vagyok, de újra át akarom élni azt a szabadságot amit akkor. Nem akarok rosszkedvű lenni.

Mivel tereljem el a gondoltaim, hogy ne vegyek be semmit?

2022. júl. 16. 20:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Váltason nem gondolkoztál. Marihuana és lsd. Sokkal barátibb. Az lsdtől is ölelgethetsz mindenkit.
2022. júl. 16. 23:47
 22/25 A kérdező kommentje:

pár hónapja megy

nem gondoltam még de lsd-t is szoktam

2022. júl. 16. 23:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Az nem csinálja ki a szervezeted. Nem tudsz csak annál maradni és elhagyni a többit? Később azt könnyebb lenne letenni.
2022. júl. 16. 23:58
 24/25 A kérdező kommentje:
de végülis lehet menne, mert
2022. júl. 17. 00:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert a kolain meg az mdma teljesn kicsinálja a szíved. Lsd azért kevesbé káros inkább mentális függést okoz. Arról talán ha tényleg akarod majd könnyebben le tudsz jönni.
2022. júl. 17. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!