Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova forduljak, ha valószínűle...

Hova forduljak, ha valószínűleg drogfüggő vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap este csúnyán kiütöttem magam és most is még émelygek meg nagyon fáradt vagyok, de újra át akarom élni azt a szabadságot amit akkor. Nem akarok rosszkedvű lenni.

Mivel tereljem el a gondoltaim, hogy ne vegyek be semmit?

2022. júl. 16. 20:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Mi a probléma? Mi hiányzik ami miatt inkább drogoznál?

Elárulok egy titkot.

Bármit elérhetsz kemény munkával.

Egy perc drogozás 1 perc elvesztegetett idő a céljaid felé

2022. júl. 16. 20:55
 12/25 A kérdező kommentje:

Szeretnék sírni és szeretnék valakit megölelni. Szeretnék valakivel beszélgetni.

Nincs 24 órája és már újra csak abba az állapotba szeretnék kerülni, hogy nem érdekel semmi és minden szabad!

2022. júl. 16. 21:03
 13/25 anonim ***** válasza:
Ébredések alapítvány. A kálvária téren van. Vagy keress valami addiktológiai rendelést. Az a baj, hogy amig te magad nem akarod ezt abbahagyni addig nem tud senki segíteni. Nem tudom mióta csinálod de ha nem 2-3 alkalom volt eddig és nem könnyű drog, akkor itteni tanácsokkal nem mész sokra.
2022. júl. 16. 22:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miről beszélünk mert nagyon nem mindegy hogy párszor beszívtál vagy hetek óta tolod a heroint?
2022. júl. 16. 23:00
 15/25 anonim ***** válasza:
11 ezek az olcsó közhelyek segítettek már valakinek? Én nem dorogozom de ettől a hülye szövegtől esküszöm kedvet kaptam hozzá.
2022. júl. 16. 23:01
 16/25 anonim ***** válasza:
Semmi nincsen nyitva hétvégén, csak a kórház. De oda ne menj. Szóval várd ki a hétfőt. Addig meg önakarat♡♡
2022. júl. 16. 23:02
 17/25 anonim ***** válasza:

3. Nem írtal hülyeséget. Pszichiáter be tud utalni addiktológiára. Ott is foglakoznak pszichiáterek a betegekkel. Meg terápia is van. Ez is egy mentalis betegség.

Elvonókúrara nem lehet csak úgy "fordulni". Oda is orvos küld rendszerint a pszichiáter

2022. júl. 16. 23:05
 18/25 A kérdező kommentje:

Már mindegy

AMúgy kokaint és mdma-t tolok.

2022. júl. 16. 23:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Mióta megy ez? A kokain az elég húzós árban meg a szervezeted is kicsinálja. Próbálkozz csak a másikkal ha megy kezdésnek.
2022. júl. 16. 23:42
 20/25 anonim ***** válasza:
A szivedet teljesen ki fogod ezekkel csinálni meg a pénztarcádat is. :(
2022. júl. 16. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!