Coldrex vagy Aspirin Plus C?
Figyelt kérdés
Elég sokat vagyok beteg. Megfázok, mindig folyik az orrom meg ienek. És az érdekelne, h mi a tapasztalatotok/mit hallottatok melyik a jobb ilyen esetben? Vettem már Neo Citran nevű port, de nekem az nagyon nem használt. Éshogy szerintetek inkább Coldrex(por vagy tabletta??) vagy Aspirin Plus C(pezsgőtabletta)-t vegyek?2010. szept. 21. 15:05
1/3 anonim válasza:
A Neocitrán és a Coldrex tök ugyanaz, csak más a gyártó, más a neve. Az Aspirin más hatóanyag, ugyanaz, mint a Kalmopyrin, megpróbálkozhatsz vele. Nekem náthára a Chinacisal (ejtsd kinacizál) válik be, de semmi nem hat azonnal, három nap, addigra teljesen meggyógyít. Nincs minden patikában vagy meg kell rendelni. Ha gyomorégésre hajamos vagy, akkor okozhat gyomorfájást.
2/3 anonim válasza:
Természetes cuccokat nem próbáltál? Nekem az echinacea, meg a lándzsás utifű szirup c vitaminnal erősítve ugyanúgy lehúzza két nap alatt, mint a gyógyszerek, de ezek legalább a májam meg a vesém nem bántják. Ja, és sok folyadék, melegben tartózkodás.
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam a természetes dolgokat is. Volt amikor használt. De most eléggé lehúzott a betegségem. És már több mint 1hete beteg vagyok. Ezért gondoltam, h megpróbálkozok vmi újjal. Csak azt nm tudtam eldönteni, h mivel.
2010. szept. 22. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!