Aspirin+C, Neo citran vagy Coldrex a jobb? Miért?
Figyelt kérdés
Tegnap délután kezdett el fájni a torkom, azóta szedtem be Nurofent, ez volt egyedül itthon fájdalomcsillapító. Szeretnék azért az ünnepekre meggyógyulni és nagyon rossz, alig tudok menni és közérzetem sincs... gondoltam feljövök, megkérdezem, melyik a jobb, mert elküldeném a szomszédomat a gyógyszertárba, csak nem tudom melyiket kéne? Másik kérdés, hogy ezek kb milyen árban vannak? És hogy jót tesz-e, ha iszok forró teát? Lehet elég tájékozatlannak tűnök, de nagyon ritkán vagyok ilyen rosszul...2010. dec. 22. 11:23
1/4 anonim válasza:
Tea abszolút jó!! Nekem Neocitran szokott használni, ágyban, takaró alatt elkortyolgatom, és nem takarózok ki, ha izzadok, legalább valamennyi méreg távozik. alszok, tvzek, később persze zuhizok. Egyél gyümit is, C vitamint. Meleg husileves.
2/4 anonim válasza:
nekem az aspirin plus c hazsnál a legjobbasm
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Végül Coldrex-et kaptam, egyelőre ez is nagyon jó, a fejem már nem fáj :)
2010. dec. 22. 14:41
4/4 anonim válasza:
A Neocitran jó, csak alatató hatása is van, ami rajtam fokozottan érvényelsül, szóval miután megittam mindig bevágom a szunyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!