Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jó fogászat Budapesten?

Jó fogászat Budapesten?

Figyelt kérdés
Rendbe szeretném rakatni a fogaimat.Voltam körzetinél,akinél nem voltak túl jó tapasztalataim,sajnos.Rzért elmennék magánba,ahol később szeretnék fogpótlást is csináltatni.Ismertek jó magán fogászatot,ami ilyesmivel foglalkozik?

2022. júl. 12. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdeel, bár fehérítés és röntgen miatt is. "Fenntartom" ! :)
2022. júl. 12. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a Szugló utcába járok a Dentabo fogászatra Szelecz doktorúrhoz. Mondjuk csak tömés, röntgen meg fogkő leszedés volt eddig de nagyon meg voltam elégedve. A rendelő csodás, nagyon tiszta, nyugodt, nagyon kedves az orvos és az asszisztens is. Jarvanyügyi szempontból is biztonsagos. Mikor én voltam elszivó a fejrm mellett az alkalmazottak szkafanderben. Az árak is olcsobbak mint ahol korábban jártam. Nem is látszik hogy tömve van a fogam. Szép munkát végez az orvos.
2022. júl. 14. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2. Hosszú a rendelési idő. Ez jó pont. :)
2022. júl. 15. 06:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Munka után is van időpont. Mondjuk pár hetet mindig várnom kellett ha csak délután volt jó meg nyáron volt hogy szabin volt az orvos 1 hónapig. Ez negatívum. Ha nem sürgős a beavatkozás akkor csak ajánlani tudom. Már csak azért is mert sosem akartak anyagi haszonszerzés miatt rábeszélni semmire. Volt hogy inkább lebeszélt valamiről az orvos amit akartam elmagyarázva miért nincs értelme. Máshol azonnal tömtek ha mondtam hogy valami gond a van a fogammal. Itt megröntgenezte és kiderült más volt a gond nem volt lyukas a fog. Nekem ez nagyon szimpatikus.
2022. júl. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!