Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jó fogorvos Budapesten és...

Jó fogorvos Budapesten és környékén?

Figyelt kérdés
Olyan neveket várok akik tényleg JÓ fogorvosok, kíváló szakemberek. Ez alatt azt értem, hogy nem dolgozik magának folyton, rendesen meg tud csinálni egy fogat, és ami még nagyon lényeges, hogy kommunikatív!! Ne kelljen kikérdezni, hogy mit csinált vagy mit tervez vagy ha esetleg kérdezem ne húzza a száját, hogy jajj most válaszolni kell. Bp és agglomeráció jöhet szóba.

2020. nov. 1. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Maximum összeg ami még belefér?
2020. nov. 1. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Albertfalván az Amelo Dent fogászat

Margitszigeten a VitalCenter

Mindkét hellyel jó tapasztalataim vannak és ajánlom őket :)

2020. nov. 1. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Árakat nem tudom, vagyis én úgy vettem észre, hogy hasonlóak, pár ezer Ft eltéréssel. Ahova eddig jártam dokikhoz pl a tömés mindenhol 10-15 ezer Ft között mozgott olyan 3 éven belül visszamenőleg.

Köszi 2. Esetleg orvost is tudsz ajánlani ezeken belül vagy egyformán jók akik ugyanott dolgoznak?

2020. nov. 1. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:

2.es vagyok:

Mindkét helyen több orvosnál is jártam, mindenki nagyon jól végzi a munkáját, tapasztalt és nagyon kedves. Én nagyon meg vagyok elégedve, egyik helyen fogszabályzást, másik helyen fogpótlást végeztek, és azóta gyönyörű a fogsorom :)

2020. nov. 1. 19:25
 5/7 anonim válasza:

Dr. Szeszták Fruzsina

Fiatal, lelkes, mindene a páciens. Kommunikatív, de még mennyire.

MINDENT IS elmond neked a kezelés során: hogy miért szükséges amit fog csinálni, mi fog történni, mit fog pontosan csinálni (le is rajzolja egy papírra mi hogy merre), elképesztően jól végzi a munkáját!!!

Csak ajánlani tudom.

2020. nov. 11. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi ötös! Jól hangzik :)
2020. nov. 12. 11:17
 7/7 EVA800 ***** válasza:
Dr Kerényi Csaba Széll Kálmán tér,Városmajor utca
2021. jan. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!