Mit tehetek ha a rendelőben a fogorvos megtagadja az ellátást,de menjek a magánrendelőjébe ott 30-vagy 40 ezerért hajlandó kihúzni a fogamat?
Figyelt kérdés
foghúzás magánrendelőbe,erőszak?2022. jún. 21. 11:52
11/15 A kérdező kommentje:
Szomorú!Egy síma foghúzást se tudnak elvégezni a rendelőbe,de kapják a fizetésüket és ezért nyomják a betegeket a magánrendelőkbe,közben üres a fogászati rendelő senki nincs várakozó.
2022. jún. 22. 17:04
12/15 anonim válasza:
Igy van. Elmesz, beulsz a szekbe, mar eleg. Majd kapsz egy papirt, hogy menj el a szajsebeszetre. Nem bolcsessegfog volt, ami lehet komplikalt, s megertem ha szajsebeszetre kuld. Az orvosi esku nem arrol szol hogy segiteni, soha nem artani? Meg ami a betegnek a legjobb? Szomoru.
13/15 A kérdező kommentje:
10/12 Nekem is síma foghúzás lett volna tehát azért nem lát el mert nem kap érte pontot????HÁT EZ SZÉGYEN RÁJUK NÉZVE!!!!
2022. jún. 23. 11:37
14/15 anonim válasza:
Ezt mondta konkretan. Amig megirta a beutalot, el tudott volna latni. Persze, a fajdalomcsillapitonak is kell ido. Ujra kellett telefon, varakozas, s utazas. Azt hittem, hogy meglesz 30 perc alatt, de igy plusz 10 napomba kerult.
15/15 anonim válasza:
Tenyleg azt hiszik mindent megtehetnek kovetkezmenyek nelkul. Igy is van. Duhongtem, de nem tudtam mit tenni. Ha esetleg panaszt teszek, majd szepen megvedik, hogy igy itelte meg stb. Tul vagyok rajta. Amugy a varo ures volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!