Ha magán egészségügyben 1 hónapra kapok időpontot bőrgyógyászhoz, gyógytornászhoz vagy fogorvoshoz, akkor az államiban 2-3x ennyi a várakozási idő?
Valószínűleg igen, de azért államiban van olyan hogy a fontosat előre veszik, ez a magán szektorban nem tudom mennyire jellemző, szerintem ott érkezési sorrend van, mindenki ugyan annyi fizet, nincs értelme előrébb venni valakit.
De javítsatok ki ha tévedek.
Nem. Sok függ attól, hogy ahol élsz, ott van-e több rendelőintézet, szakrendelés. Nálunk van önkormányzati, egyetemi, MÁV.
Bőrgyógyászhoz, szemészetre kértem mostanában. Következő hétre volt időpont.
Egyszer fül-orr-gégére két hét múlva lett volna, felhívtam másikat, 2 nap múlva mehettem.
Magánba eddig mindig legkésőbb 1 héten belül volt időpont.
Keresztanyukám férje most kért időpontot ortopédiára, mert most fáj a talpa, sarka.
Jövő januárra kapott időpontot. 🤦😒😠
Ez egy kisvárosi állami kórház, ami sajnos nem rendelkezik saját ortopéd orvossal, egy másik városból jön le ide orvos.
"Ha magán egészségügyben 1 hónapra kapok időpontot bőrgyógyászhoz, gyógytornászhoz vagy fogorvoshoz, akkor az államiban 2-3x ennyi a várakozási idő?"
Nem függ össze. Lehet, hogy államiban 1 hét múlva kapsz, de az is, hogy fél év múlva. A várakozási idő az állami egészégügyben nem attól függ, hogy menni a várakozási idő magánban, hanem attól, hogy hány beteg akar menni, és hány orvos, mennyi órát rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!