Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek az normális, ha a...

U. Xorter kérdése:

Szerintetek az normális, ha a kezelőorvosom szakadt farmerbe jön be a rendelőbe?

Figyelt kérdés

2022. jún. 20. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Mivel mindenki így jár ,mi ezzel a gond??

Csak TRENDI !!!

Az én orvos haveromnak 6 féle karika volt a fülében. Szimbolizálta,hogy katolikus,zsidó evangélikus,muszlim,meg református ,meg butthista.

2022. jún. 27. 07:57
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem tetszene, legalabb meno a doki
2022. jún. 27. 10:53
 13/16 darida ***** válasza:
68%
Teljesen mindegy, hogy milyen ruhában megy be a rendelőbe, de higiénia miatt jobb, ha fehér köpenyben dolgozik.
2022. jún. 27. 17:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A köpeny miért is higiénikusabb mint mondjuk egy póló vagy tunika?
2022. jún. 27. 18:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
bolyhos nyuszimamuszban is rendelhetne, az orvosi kvalitást nem rongyos lenvászonban mérik.
2022. jún. 27. 20:59
 16/16 kokomfitty ***** válasza:
16%

Engem zavar, és kíváncsi lennék a laza ábrázatának átváltozására amikor tévedésből ételfutárnak szólítom.

Lehetne sorolni az egyéni szabadság újkeleletű félresiklott értelmezése lazasága efféle demonstrálásának lehetőségeit: Tréningruhás recepciós a Kempinski hotelben, Lufthansa pilóta cserkésznadrágban, sebész a műtőben sváci sapkában, altatóorvos miniszoknya bikini felsőrész, karmester kockás ing tornacipő .....stb

2022. jún. 28. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!