Akik vastagbél tükrözésre mentek, nem féltek, hogy találnak daganatot?
Figyelt kérdés
Elég rossz lehet, ha felkiált az orvos hogy gáz van, vagy ha ezzel keltenek altatás után...2022. jún. 12. 20:41
1/7 Z003 válasza:
Szóval akkor érdemes inkább meghalni egy végstádiumú rákban, mint esélyt adni egy korai felfedezésnek és elkapni egy korai fázisban ami még sokkal jobb eséllyel gyógyítható?
2/7 anonim válasza:
Minden vizsgálatnál félek, hogy mit állapit meg az orvos? Miért pont ennél ne félnék!!!!
3/7 anonim válasza:
Ha valakinek VAN daganata, akkor csak jó, ha észreveszik. Attól, hogy nem mégy el a vizsgálatra, ott van, nem attól lesz, hogy tükröztek!
4/7 anonim válasza:
nem féltem.. és az orvos se fog közben felkiáltani. Általában nem így közlik a beteggel a diagnózist.
5/7 anonim válasza:
Én a vizsgálattól jobban félek, szörnyű
6/7 anonim válasza:
Benne van a pakliban. Egyébként pedig nem kiált fel az orvos ha talál valamit. Visszavezeti a kamerát, beletesz egy hosszú csipeszes derótot és nyugiba szövetmintát vesz. Nem ordibál hogy hujujj mit talált és daganatos vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
hát én nem ezt hallottam....főleg ha altatásból keltenek fel
egyébként meg egy csomó orvosnak ez rutin téma, nem fog kertelni az eredménnyel
2022. aug. 21. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!