Budapesti nőgyógyász tudatos gyermektelennek?
Figyelt kérdés
Nem akarok gyereket, és szeretnék egy olyan nőgyógyászt aki nem basztat ezzel így harminc felé, megérti hogy sterilizáltatom magam és szépen elvégzi minden évben a rákszűrést. Lehetőleg Újbudán szeretnék egy ilyen orvost. Pozitív/negatív tapasztalatok is jöhetnek.2022. jún. 9. 11:11
1/7 anonim válasza:
Nem értem, miért "basztatna" bárki is. Elmész, fizetsz egy szolgáltatásért és ennyi.
2/7 anonim válasza:
Nem fognak sterilizálni ha még nincs 3 gyereked.
3/7 anonim válasza:
Eddig akárhol voltam nőgyógyásznál, senki sem “basztatott” gyerek témával. Állami rendelésre is elmehetsz, ahova helyileg tartozol. Megmondod, hogy rákszűrésre jöttél, 5 perc alatt lezavarják a vizsgálatot, és mehetsz is a dolgodra. Magán rendelésen, ha először jársz ott, legfeljebb megkérdezik, hogy szültél- e már. Senkit sem érdekel, hogy akarsz -e gyereket vagy sem. Elvégzik a szükséges vizsgálatot, és kész.
4/7 anonim válasza:
Nem fognak sterilizálni, csak szólok.
5/7 A kérdező kommentje:
A sok okosnak: Szlovákiában fognak sterilizálni három hét múlva. Nyilván tudom, hogy itthon nem lehet.
2022. jún. 14. 18:57
6/7 anonim válasza:
Sok sikert hozzá! Remélhetőleg ez boldoggá tesz, és nem bánod meg.
7/7 anonim válasza:
Na végre, lehetsz a csajom akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!