Duci társaim, nőgyógyászati/proktológiai vizsgálatra hőségben hogyan mennétek el?
Sajnos proktológiai vizsgálatra kell mennem nyáron.
Gondolkodom, milyen ruha lenne a legmegfelelőbb, amiben nem folyik rólam patakokban a víz, takar, de a vizsgálatot is egyszerű benne elvégezni.
Csúnyák a lábaim, azokat szeretném eltakarni.
Ruha vagy szoknya biciklisnadrággal vagy térdig érő leggingsszel, utóbbit letolod a rendelőbe érve, ott nem számít, hogy villogtatod a lábad az akár szétnyíló ruhában. Hazafelé meg majd visszaveszed.
Én dagiként megyek jövő héten alaposabb kivizsgálásra, aminek része a nődoki + proktológia is, de egyébként is sokat kell öltözgetni több helyen. Nekem is ez a terv, egy combig/térdig érő lenge nyáriruha, amit a hétköznapokban legginsszel hordok, az első vizsgálat előtt letolom, bevágom a táskába, a rendelőintézetben pont nem fog érdekelni a kivillanó rusnya comb a ruha alól. :) Így minden vizsgálaton gyorsan tudom a ruhát felhúzni vagy lekapni, hazafelé meg az utolsó után vagy egy mosdóban visszaveszem a leggingset, így az emberek közé már szalonképesen érkezem majd újra.
Annyi, hogy egy könnyen lekapható cipő kell hozzá, hogy ne kelljen azzal se szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!