Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyukámat nagyon sokszor...

Anyukámat nagyon sokszor röntgenezték az utóbbi egy évben? Ezek száma baj lehet?

Figyelt kérdés

Úgy tudom a hatás összeadódik.

Egy éven belül volt 1 mammográfián, 1 tüdőszűrésen, 1 gerinc rtg-en, mert már egy jó ideje fáj a háta, de úgymond nincs komoly gond vele, valamint sajnos elesett biciklivel most és ezért volt könyök, váll és fej rtg-en. Szerencsére az esésnél semmi gond nem lett, vagyis komoly nem, hanem zúzódás.

49 éves az anyukám. Fontos nekem nagyon, most fog születni az unokája és szerintem ezért is vagyok nagyon érzékeny erre.

2 éve volt egy mellkas zúzódása, mert akkor a létráról esett le, akkor volt rtg-je. Ezeken kívül amúgy csak a kötelező szűréseken volt mindig...

Mostanában jár rá a rúd a sérülésekkel.

2022. máj. 26. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nyilván ilyen helyzetben nem kérdés. Mondjuk a koponya röntgennek semmi értelme nincs.
2022. máj. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!