Háziorvost panaszolt már be valaki?
Igen többet is, mert diszkrimináltak, illetve félrekezeléssel megpróbálták megőlni a családunkat.
Nem lett belőle semmi az orvos részéről. Mi azóta nem kapunk egyáltalán orvosi ellátást.
Utolsó, szabad orvosválasztás van.
Amennyiben pedig fenyegetően lépsz fel az orvossal szemben neki nem kötelező ellátnia.
Vidéken is szabad orvosválasztás van. Lehet menni szomszéd faluba, szomszéd városba, de akár az ország másik felébe is ha fogad ott a háziorvos.
A bepanaszolás bőven fenyegető magatartás, nyilván nem lát el olyat akivel pereskedik.
Ja csak nem fogad senki mert nem oda szól a lakcímkártya.
Szép is lenne ha a betegpanasz után soha többet nem látnának el...
Nem kötelező ellátniuk. Annyi teendője van az orvosnak, hogy az extrémen megromlott viszonyt jelzi az ÁNTSZ felé ők pedig kijelölnek helyette mást.
Esetleg nem fogad senki, mert lerí a betegről hogy rosszindulatú és problémás.
Ez a "rosszindulat" lehet betegségéből adódó is.
Elvileg nem jelöltethet ki maga mellett mást:
Meg gondolom nem mindegy hogy éppen válóper vagy akármi van vele, vagy éppen szakmai hibát vétett, azért miért a beteg ingázzon a szomszéd városba?
Jelen pillanatban is úgy vagyok ellátva hogy szívjak és magamtól elmenjek. Sőt ez nem volt hatásos, ezért is nyúlt törvénytelen eszközökhöz.
Nem hiszitek de nem én vagyok a k@csög.
Tudom, nem lehet mindenki mindenkinek szimpi, tartsa be a jogszabályokat, ne nézzen be betegséget és kész. Ha meg mondjuk nem ad beutalót vagy akármi mikor kellene akkor utánna meg tartsa a hátát ha bajom lesz belőle.
De amikor a szakfelügyelő főorvos elmarasztalja akkor ne én legyek már a hibás, hanem Ő lenne az akinek elnézést kellene kérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!