Háziorvostól hogy kell kérni labor beutalót?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 16:06
1/12 anonim válasza:
Felhvíod telefonon és megmondod, hogy szeretnél egy beutalót teljes vérképre. Vagy amilyen adatra kíváncsi vagy...
2/12 anonim válasza:
Igen, kell beutaló. Bele van írva, hogy mire teszteljenek (lehet alaposabb és kevésbé alapos vizsgálatot is kérni).
4/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az,hogy felhívtam asszisztens vette fel,és hogy hát ez nem így megy hogy csak kérek,és rányomta
2022. máj. 20. 16:44
5/12 anonim válasza:
Akkor bemész a háziorvoshoz, és elmondod neki személyesen.
Pár napja volt hasonló kérdés, vki előbányászta a vonatkozó jogszabályt, hogy évi egyszer mindenkinek jár különösebb indok nélkül is a teljes laborvizsgálat. vérvétel, vizelet
6/12 Ypszilon1980 válasza:
Így van, jár évente egyszer saját kérésre is, sőt a dokinak örülnie kellene, mert az ő feladata lenne ez. Menj oda személyesen, ha máshogy nem megy.
7/12 anonim válasza:
ezt nehezen tudom elhinni, hogy kinyomott téged az asszisztens...
8/12 A kérdező kommentje:
Pedig rámnyomta a telefont. Nagyon rosszindulatú, több panasz van rá.
De hozzá tartozom,más meg nem vesz át,mert tele vannak a prakszisok.
Hát az lesz, bemegyek személyesen,de nekem minnél elöbb kellett volna sajnos, így meg csak tolódik.
2022. máj. 20. 17:21
9/12 NTBS válasza:
Próbáld újrahívni vagy fáradj be személyesen.
10/12 anonim válasza:
Ezt csak úgy magadtól döntötted el? Aligha jársz sikerrel.
Attól kérj beutalót, aki mondta neked. Tudod, hogy mire összpontosítson a laboratórium? Ezt nekik tudniuk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!