Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvosom tud erről vagy sem?

A háziorvosom tud erről vagy sem?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél éve volt egy körülmetélésem, tb-re csinálták állami ellátásban.

A háziorvosom ezt látja a rendszerben, hogy volt egy ilyen műtétem? Vagy hogyan lehet mgoldani hogy ne lássa?

2022. máj. 12. 17:56
1 2
 11/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Eseménykatalógusban is látszik, de azt is le lehet kérdezni percre pontosan, hogy ki ellenőrizte a TAJ-t le, ki használta, durva dogokat láthatsz ha keresgetsz, tanulmányozok az ügyfélkapudat.
2022. máj. 12. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen lényegtelen beavatkozás, ha meg is nyitná a háziorvosod, 10 másodperc múlva elfelejti.

Tilthatod, de akkor más urológiai, sebészeti dokumentumokokat sem fog látni, ha olyan helyzetbe kerülsz akkor viszont egy pipával mindent meg lehet nézni.

Szerintem ezt felesleges dugdosni, ha valakinek minden le van tiltva akkor az embernek csak eszébe jut, hogy milyen betegségeket akar vajon titkolni, én meg írogathatom miért is akarom megnyitni az utolsó labort.

2022. máj. 12. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!