Volt már veletek olyan, hogy hazaküldtek ellátatlanul mi ilyenkor a teendő?
Nem derült ki számomra, melyik osztályra mentél.
A sürgősségi osztályon kell jelentkezned, kivárni azt a kb. 8-12 órát, míg sorra kerülsz. Durvának tűnik, de ez van sajnos, többször ültem ott egész napokat a szüleimmel. Ha sima szakrendelésre mész, ott elhajtanak, mert ott nem a sürgős eseteket látják el, hanem azokat, akik hónapokkal korábban bejelentkeztek.
Jobbulást!
Persze. Nekem megbicsaklott mindkét bokám, rá se tudtam állni.
Mondtak jöjjek másnap vissza, ne hisztizzek, ez nem törés lesz.
Vegul ismerős bejuttatott hajnal 2-kor..
Kb 1 óra múlva már a gipszelőbe toltak és két db fekvőgipsszel toltak osztályra.. másnap meg műtötték is az egyiket.
Ez Magyarország.
Ugyanez szinte.. tenyérre érkeztem bicikliről, mindkét kezem fájt.
10 órát vártam, utána meg elküldtek hogy sürgős eset jön, menjek haza, jegeljem, max ha nem múlik, jöjjünk vissza másnap.
Másnap vissza..röntgen után kiderült, hogy a bal kezemen három ujjam és a csuklóm tört, jobb kezemen két ujj, sajkacsont és csukló. Mindkét kezemet totál begipszelték, ujjakat mindent kb..
A gipszelőben kérdezték is miért nem előbb jöttem.
A sajkacsont műtve is lett aztán.
Gipszcserekor volt egy csávó, akinek elbaszták a műtétet, így másodszor volt műtve, lábát gipszelték épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!