Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kartonozó miért nem képes...

Kartonozó miért nem képes felvenni a telefont?

Figyelt kérdés

Már a 2. napja hívom. De nem veszi fel.

Miért képtelenek erre? Más megvis dögölhet akár, mert másképp időpontot se lehet kérni. Aztán gondolom majd ha fel is veszik, nyár végére kapok időpontot.

(Ez egy kis város.)

2022. ápr. 27. 13:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Na mi van, csak nem egy pletykafészek a kartonozóból?
2022. ápr. 27. 15:36
 12/32 anonim ***** válasza:
Amúgy meg: vegyétek fel a telefont, és tizede fog bemenni.
2022. ápr. 27. 15:37
 13/32 A kérdező kommentje:

Melyik része bántott meg ennyire kedves 10-es? Igen, valószínű ha képesek lennétek elvégezni azt ami kivan írva nektek, akkor nem lenne ennyi látogató akikkel el kell beszélni. Másnak is van munkája, és végzi szó nélkül. De mikor 10-ször felhívod különböző időben és képtelen felvenni a telefont. (ami nem mellesleg a munkája/dolga) Az már tényleg kiakasztó, de ha neked lenne valami bajod/fájdalmad és nem vennék fel, akkor már egy világi cirkuszt lenyomnál. Gondolkodj már el mit beszélsz.

Ha meg képtelen vagy elvégezni ezt a munkát ami kivan adva neked, és nehezedre esik beszélgetni az emberekkel akkor válasz másik pályát. Mert ez nem neked való.

2022. ápr. 27. 16:40
 14/32 anonim ***** válasza:

Ki a fene mondta, hogy kartonozóban dolgozom? Ez csak a ti agyszüleményetek.

Ha akarod tudni, orvos vagyok, és rendszeresen szakrendelek. Ami azt jelenti, hogy odamegyek 8-kor, és 14 óriág nem tudok se enni, se inni, se pisilni, ugyanis folyamatosan DOLGOZOM.

Egy asszisztensnőm van, akinek az lenne a feladata, hogy írja a leletet, mikor diktálok, felírja a recepteket, segítsen adni az eszközöket a vizsgálathoz. És akkor miközben végezném a munkámat, azért nem haladok, mert a k.va telefon 0-24 csörög. Ha nem vesszük fel, akkor k.vaanyáznak és íroghatnak az igazgatóságnak, hogy miért nem vagyunk képesek felvenni a telefont. Ha felvesszük a telefont, akkor kint hőbörögnek a betegek, hogy mi a fenéért halad lassan a rendelés.

Plusz az értetlen betegekkel nem lehet mit kezdeni a telefonba se. Múltkor is félig benne vagyok a betegben az UH fejjel (hüvelyi vizsgálat!), diktálnám az UH leletet az asszisztensnek, de nem bírom, mert a telefnon lóg és 3 perce próbálja elmagyarázni a betegnek, hogy be kell jönni egy beutalóért. De nem bírja lerakni a telefont, mert a beteg csak nyomja és nyomja és nyomja a baromságot, holott már 5 alkalommal mondta el neki ugyanazt a mondatot, miszerint "tessék bejönni a beutalóért".

Közben pedig ott fekszik a beteg az asztalon, a hüvelyében az ultrahanggal.

Neked mégis mennyire tetszene, hogy miközben vizsgál az orvos, nem bír rád figyelni, mert 0-24 csörög a rohadt telefon, vagy folyamatosan a telefonon pofázik, miközben veled kellene foglalkozni?

Az már nem tetszene annyira, igaz?

Amikor pedig kimegyek a rendelőből valami miatt, akkor nem trécselni megyek meg a seggemet vakarászni, hanem mondjuk felhívnak a műtőbe mert probléma van.

Nem kellene azt gondolni, hogy ha valaki nem veszi fel a telefont, az csak és kizárólag azért lehet, mert éppen nincs kedve dolgozni. Hanem mondjuk a munkája közben nincs ideje még pluszban a telefont is felvenni.

Elhiheted, hogy a kartonozóban ülő dolgozóknak se csak annyi dolga van, hogy a telefont felkapkodja, hanem mellette ezer meg egy dolga. És ha nem veszi fel, annak oka van.

Menj el szépen az egészségügybe dolgozni, és majd meglátod, hogy milyden marha egyszerű minden elvárásnak megfelelni. Tessék, el lehet menni a kartonozóba dolgozni, aztán majd meglátjuk, te milyen gyorsan kapkodod fel a telefont...

2022. ápr. 27. 16:56
 15/32 anonim ***** válasza:

A párom orvosi asszisztens és rendszeresen fel tudják venni a telefonokat mindketten. Az biztos, hogy ha nem tennék, akkor könnyebb lenne a dolguk és hamarabb végeznének, mégis szorítanak rá időt, mert kötelező.

Nem tudja mindenki mailban kérni az időpontot, ráadásul eddig arra voltak szoktatva a betegek, hogy lázasan, covidgyanús tünetekkel ne menjenek be orvoshoz, hanem telefonáljanak. Akkor mit csináljanak, ha fel se veszitek időhiányra hivatkozva? Hol kérjenek időpontot, ha elérhetetlenek vagytok?

2022. ápr. 27. 17:08
 16/32 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy tudom mit csinálnak mert látom/látam. Egy orvos melleti asszistensről szó se volt, semmi köze a kettőnek egymáshoz. 0-24 csörög a telefon, azért nem gondolnám. Ne akard bemesélni nekem, hogy nincs az embernek egy szabad perce, nincs ebédszünet meg semmi.

Ezt minden tisztelettel írom, mert tudom hogy egy orvosnak mennyi dolga van. De ha ezt a pályát vállalja valaki, akkor benne van ez is, és vállalni is kell ezt. Ahogy mindenkinek az egészségügybe.

Ha felveszik a telefont akkor is sóhajtozás, meg ha vissza kérdezel már leorditja a fejed. Múltkor megkérdeztem merre van a bőrgyógyászat, erre a válasz az vokt keresem meg, ők nem érnek rá erre. Akkor kérdezem én mégis miért kéne úgy beszélni velük, ha mi ezt érdemeljük?

Nehogy már egy 5 órás intervallumba ne tudja felvenni a telefont egyszer se. Lehet van dolga, de ez akkor is egy vicc

2022. ápr. 27. 17:12
 17/32 anonim ***** válasza:

1. Nincs ebédszünet, folyamatosan be vannak írva az időpontos betegek, és mellette még jönnek a "sürgős", időpont nélküliek, akik rendszeresen rádverik az ajtót. Akkor van szünetem, ha felállok és leszarom, hogy közben tolong a nép az ajtó előtt.

2. Nem tudom feltűnt-e (ezek szerint nem), az egészségügyben MINDENHOL hiány van. Nehogy azt gondold, hogy egy kartonozóban annyi dolga van valakinek, hogy felveszi a telefont és beírja egy időpontra a beteget. Nálunk pl. MINDENKI a kartonozóban kezd, azaz az összes beteg, aki BÁRMILYEN szakrendelésre megy, először ott jelentkezik. Be kell őket regisztrálni, el kell őket igazítani stb. Emellett meg még csörög a telefon folyamatosan.

3. Nyilván ezt a pályát választottam, de azért egy minimális tiszteletet és megértést elvárna az ember a másik féltől is. Mert mikor a lelkét is kiteszi meg a belét is kidolgozza valaki, 8 órája nem volt még hugyozni sem, akkor elég kellemetlen, mikor elkezdik verni az ajtót és hőbörögni, hogy "deeee máááááááááááá fél órááááája vááááárok, mit kéépppzeeeenek ezek magukróóóóóó', hogy kávézgatnak", majd pedig benyomul egy olyan "problémával", ami semmiféle soron kívüli ellátást nem igényelt volna.

Érdekes, én ki tudom várni a sorom a bankban meg a boltban, nem kezdek el üvöltözni meg verni a tamtamot, mert várakozni kell.

4. Ne haragudj, de az útbaigazítás tényleg nem az ő dolga. Ott az internet, nyugodtan lehet használni. Ne csodálkozzunk már, hogy foglalt a telefon mindig, ha egy 3 perces kör 15 percig tart, mert még azt is ott kezded el kérdezgetni, hogy hova kell menni...

Mondom, egyszer menjél oda dolgozni, aztán majd meglátod, hogy mennyi dolga van.

2022. ápr. 27. 17:21
 18/32 A kérdező kommentje:

Veled felesleges vitatkozni úgy látom, mert orvos létedre felfogásod elég alacsony szinten tart. Elolvasod amit ír a másik, vagy csak itt teszed magad, hogy te orvos vagy és mennyi dolgod van?

MÉG MINDIG EZ A DOLGOTOK.

Nehogy már azt gondold, hogy csak az egészségügyben van ez így, és azon kívül más meresztí a p1csáját a munkahelyén.

Mi az, hogy nem az ő dolguk útbaigazítást adni? Szerinted, hogyan nézem meg, hogy egy kis városban a kórházban, hol van a bőrgyógyászat. Szerinted adnak egy térképet, és menjek az után.

De ha valaki elkezdene egy építkezést nálatok, és abbahagyná és haza menne akkor az neked állna feljebb. Vagy ha a bankba bemennél és azt mondanak old meg magadnak. Akkor ugye az lenne a sz a r?

Vagy ha neked fájna valamid, és nem egészségügyben dolgoznál. És nem vennék fel neked a telefont, hanem azt mondanák szenvedjél csak.

Kicsit gondold már bele magad másnak a helyzetébe is ne csak, hogy neked mi a jó. Mert senki nem azért megy kórházba, vagy orvoshoz mert olyan kurv4 jól van.

2022. ápr. 27. 17:53
 19/32 anonim ***** válasza:

"Nem tudja mindenki mailban kérni az időpontot, ráadásul eddig arra voltak szoktatva a betegek, hogy lázasan, covidgyanús tünetekkel ne menjenek be orvoshoz, hanem telefonáljanak. Akkor mit csináljanak, ha fel se veszitek időhiányra hivatkozva? Hol kérjenek időpontot, ha elérhetetlenek vagytok?"

Erre válasz?

A kérdező 2 napja el se éri őket telefonon, akkor te se sértődsz meg ugye, ha minimum 2 napot kell állnod a boltban, mert a pénztáros éppen árut tölt fel?

2022. ápr. 27. 17:54
 20/32 A kérdező kommentje:
Persze, már remegne az idegtől ha 1 órát kellene várni, meglengetné a kártyát hogy ő orvos. És nem ér rá erre.
2022. ápr. 27. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!