Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Stressztől lehet ? (Többi lent)

Stressztől lehet ? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mostanában napi szinten alkoholizaltam 30 éves férfi vagyok. És sárgás hasmenésem van legtöbbször , étvágyam van. Néha görcsöl a hasam.

Nagyon sokat stresszelek.

Holnap is egy vizsga miatt már készen vagyok .

Sárgás vízszerű hasmenés, epe gond lehet a sok stressztől?

Előre is köszönöm a válaszokat

2022. ápr. 25. 14:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Végleg le raktam az alkoholt.
2022. ápr. 25. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Így kezdődik a hasnyálmirigy gyulladás is.
2022. ápr. 25. 14:37
 3/11 A kérdező kommentje:
De ha most leraktam az alkoholt, talán nem lessz ilyen problémám nem ?
2022. ápr. 25. 14:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha 2-3 napig nem iszom akkor elmúlik a sárgás hasmenés. Kipróbáltam
2022. ápr. 25. 14:47
 5/11 A kérdező kommentje:
+ sok csípőset szoktam enni. Kb minden ételhez
2022. ápr. 25. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne igyál, mert a hasnyálmirigyed és az epéd is besokallt. Jó lenne egy kicsit odafigyelni az étkezésre, amíg rendbe nem jön a szervezeted. Nézd meg a neten a epe-diétát, próbáld egy ideig betartani, hogy rendbe jöjjön az emésztésed.
2022. ápr. 25. 15:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm.

És szerinted mennyi idő míg helyre jön ? Ez a 3.napom de már jobb mint tegnap energikusabb vagyok.

2022. ápr. 25. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Pár hét, de utána csak fokozatosan térj vissza a normál kajákra, hogy legyen ideje az emésztésednek megszokni. Az is lehet, hogy már nem fogod bírni a régi kajákat. Ez majd kiderül a diéta után.
2022. ápr. 25. 15:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Pl most párolt húst eszek , miért ?
2022. ápr. 25. 16:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Megnézted a neten az epe-diétát? :) Párolt húst ehetsz, de egyelőre kerüld a vörös húsokat. Mellé köretnek mehet a zöldség, rizs, vagy burgonya....stb. A lényeg, hogy ne bő zsírban süsd és ne legyen túl fűszeres.
2022. ápr. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!