1 hónapja folyamatosan vérzek, 53 éves nőként, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 22:45
1/12 anonim válasza:
Az, hogy 1 hónap alatt nem kerested fel a nőgyógyászatot.
2/12 anonim válasza:
Több mindenre tudnék tippelni de nem akarlak ijesztgetni . A helyedben S.o.s elmennék nőgyógyászhoz, már tegnap is késő lett volna
3/12 anonim válasza:
Akár rosszindulatú daganat is lehet. Sürgősen menj orvoshoz!
4/12 anonim válasza:
Nem kaptál esetleg Pfizer oltást Covid ellen? A kérdés komoly!
5/12 anonim válasza:
Miert nem mentel még orvoshoz??? Nem hiszem el hogy ilyen letezik hogy egy ember egy honapja verzik es nem megy el orvoshoz
6/12 anonim válasza:
Annál is inkább hogy állami orvoshoz 2 hónapra adtak nekem terminust így elmentem magán orvoshoz és mint kiderült nagyon jól tettem ugyanis rák megelőző állapotban voltam. Na most ha történetesen nincsen valakinek pénze arra hogy aznap nézze meg egy magán orvos hanem várnia kell 2 hónapot az állami orvoshoz akkor ilyen esetekben ez vízválasztó is lehet
7/12 anonim válasza:
Magyarország előre megy és nem hátra! Ezért vannak az időpontok is 2 hónapra előre 😉
8/12 A kérdező kommentje:
Fizetős orvoshoz már van időpontom, 1 hónap múlva az is.
2022. ápr. 25. 11:06
9/12 anonim válasza:
Atyafasz. Már elnézést... Esetleg próbálj másikat keresni...
10/12 anonim válasza:
Sikerült másik orvost találni aki hamarabb fogad? Ezzel a tüntettel ennyi idős korban nem jó játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!