Miiért fekszik be valaki a kórházba egy hétre, mikor ugyanazt az ellátást megkaphatná ambulánsan is?
2 beteget is ismerek, akik ambulánsan is megkaphatnák a kezelést, de inkább befekszenek.
Az orvosok csak azoknak javasolják az ambulánsat, akinél nincs kockázati tényező.
az egyik beteg pl. megkaphatta volna időben, ambulánsan a kezelést, de nem volt ágy, és inkább csúsztatta a kezelését, csak hogy befeküdhessen egy hétre.
"Kérdező, legutóbb 2 napig voltam infúzión, indokolt volt... Ezt oldd meg ambulánsan..."
azt írtam, hogy akkor is befekszenek, amikor ambulánsan is megkaphatnák a kezelést, és nem azt, amikor nincs más választás.
de ők mégis inkább befekszenek a kórházba, és pl. budapesti a budapesti kórházba egy hétre, meg ilyenek.
(aki messze lakik, azt még megértem).
Sztem kényelmi szempontból, vagy tényleg figyelmet szeretne magának.
Az a szomorú az egészben, hogy aki meg valóban beteg és rászorul a bent fekvésre, annak csúszik a kezelése az ilyenek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!