Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » MRI gép kezeléséhez kötelező...

MRI gép kezeléséhez kötelező a vizsga?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 16:33
1 2 3
 11/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem minden esetben van ott orvos is. Egyébként kell szakképzettség hozzá, anélkül nem kezelhet gépet. Leletezni meg csak Radiológus szakorvosnak lehet. Az, hogy elrontja vagy rosszul dolgozik, az nem a szakképzettség hiánya.
2022. ápr. 20. 23:01
 12/29 A kérdező kommentje:

Igen, van ami vizsgálatot közösen csinálnak orvossal. De akkor egyedül pl nem csinálhat kontrasztos hasi mrt ha nincs gépkezelői vizsgája?

[link] nincs benne a gépkezelőm neve. xd

2022. ápr. 20. 23:11
 13/29 A kérdező kommentje:
vagyis bennevan, de csak sima eüs, radiológia nincs mellé, se gépkezelői.
2022. ápr. 20. 23:11
 14/29 anonim ***** válasza:

De ezen miért itt vergődsz ismeretlen senkiknek?

Tegyél panaszt, ha ennyire biztos vagy!

2022. ápr. 21. 05:08
 15/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kontrasztosat nem lehet orvosi jelenlét nélkül csinálni. Az, hogy nem találod a neten, az nem jelent semmit.
2022. ápr. 21. 05:40
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem jelent semmit, de megreklamáltam, válasz nem érkezett tehát gyanús hogy igazam van. xd

Más: akkor ha orvos jelen is van, hiába van ott pl egy radiológus végzettségű akárki, akkor neki is kellene külön végzettség hogy kezelje a gépet?

Pl én hiába vagyok CNC gép programozó, gyakorlatilag nem állhatok be a gép mellé kezelni mert a kezelőim nincs meg csak a programozóim. xd

2022. ápr. 21. 12:10
 17/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
A Radiológusnak ehhez nem kell külön végzettség, nem is vesznek fel oda olyat, akinek nincs oda kompetenciája.
2022. ápr. 21. 12:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Kompetenciám nekem is sokmindenhez van, de mit ír a jogszabály meg a papír?
2022. ápr. 21. 12:54
 19/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
Melyik papír? A jogszabály azt írja, hogy csak megfelelő végzettséggel lehet ott dolgozni.
2022. ápr. 22. 06:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Erős a gyanúm, hogy te egy nehéz eset vagy. Mi indított arra, hogy panaszt tegyél, és mire ez a kérdés itt. Félrediagnosztizáltak. Nem ismertek fel betegséget? Vagy semmi bajod, de szerintük igen?

Húst is csak úgy veszel, ha a hentes mellére fel van gombostűzve a bizonyítványa?

Gyanús, mert nem válaszoltak? Kiknek írtál? Mikor? Van ilyen kötelezettségük? Az nem lehet, hogy a leveled nem volt válaszra érdemes?

2022. ápr. 22. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!