A cégnél az üzemorvos hozzáfér az eeszt-hez?
Figyelt kérdés
Ha engem most egy komoly, gyógyíthatatlan betegséggel "gyanúsítanak",esetleg diagnosztizálnak is,azt ő látja? Elképzelhető,hogy lassú kifejlődésű betegség, szóval tudnék dolgozni még egy ideig. Tehát jó lenne, ha nem tennének ki azonnal...2022. ápr. 15. 03:13
11/12 anonim válasza:
Nekem megnézte az eeszt-m, amikor decemberben voltam nála a szokásos üzemorvosi vizsgálaton.
12/12 anonim válasza:
Lehet hogy rögzíteni kellene a magánorvosi dolgokat, de a gyakorlat nem ezt mutatja. Egy magánnőgyógyászati leletem sincs fent. Tavaly magánban műtöttek epekővel, az sincs fent, és egyetlen üzemorvosi vizsgálatom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!