A cégnél az üzemorvos hozzáfér az eeszt-hez?
Figyelt kérdés
Ha engem most egy komoly, gyógyíthatatlan betegséggel "gyanúsítanak",esetleg diagnosztizálnak is,azt ő látja? Elképzelhető,hogy lassú kifejlődésű betegség, szóval tudnék dolgozni még egy ideig. Tehát jó lenne, ha nem tennének ki azonnal...2022. ápr. 15. 03:13
2/12 anonim válasza:
A saját leleteidet te is láthatod az ablakodon keresztül. Regisztrálj az önkormányzatnál.
3/12 A kérdező kommentje:
De fellép egyáltalán az eeszt-re? Mert papír kartonok vannak.
2022. ápr. 15. 04:30
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem van ügyfélkapum,nem ez volt a kérdés.
Hanem az,hogy az éves vérnyomásmérésen vajon fellép az eeszt-re?
2022. ápr. 15. 04:31
5/12 anonim válasza:
Elvileg fel, mert ott rögzíti, hogy megjelentél, mit csinált, az adatokat, akkor is ha "csak" vérnyomás eredmény, kórelőzmény stb.. Illetve oda kell adminisztrálni neki egyéb elszámolások miatt. Amúgy sajnos még nem működik ez pontosan.
6/12 anonim válasza:
5
Szerintem nem rögzítik eeszt ben az üzemorvosi vizsgàlatot. Nincs fent nekem egy sem. Még úgy sem hogy a z én üzemorvosom a háziorvosom.
Szóval kérdező szerintem nem nyomoznak le ennyire.
7/12 A kérdező kommentje:
6! Remélem.
2022. ápr. 15. 06:14
8/12 anonim válasza:
De akkor látnám ha feltölt róla bármit is. De nincs fent.
És szerintem ennyire nem is érdekli.
9/12 anonim válasza:
Már a magánrendeléseken történt vizsgálatokat is be kell írni.
Lassan 1 éve már törvény írja elő. Ez azért van,hogy minden orvos lássa a kór előzményeket,és ne nulláról kezdje a vizsgálatokat.
10/12 Ypszilon1980 válasza:
Be kell rögzíteni mindent, sőt, amikor valaki valamit rögzít neked a rendszerben, már megjelenik, regisztrálja a rendszer legalább a megjelenést. Az, hogy mihez máshoz akar majd hozzáférni, az egy másik dolog, az külön van, nem automatikus a kettő. Amúgy semmi értelme, ugyanis mindig mindenki elölről kezd mindent, nem igazán foglalkoznak az előzményekkel. Ha ilyen gyanúsítás dolog van ebben, akkor viszont az felveti ezen előzmények megtekintését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!