Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van esetleg más vizsgálat is?

Van esetleg más vizsgálat is?

Figyelt kérdés

Mindig is érzékeny típusú volt a gyomrom, általában mindig volt/van hogy fájdogált/fájdogál. 2019-ben voltam kórházban is, vakbél gyanúval, több napig is bent voltam, volt ultrahangvizsgálat is, viszont nem találtak semmi problémát.

És azóta, voltam évente többször is, ultrahangon, laboron, de nem találtak semmit. Utoljára tavaj voltam, azthiszem valamikor nyár környékén. Viszont, azóta is tart a hasfájás, többször is szokott görcsölni, és van mint például most is, hogy nap mint nap. Mostanság a gyomorsavam is fent szokott lenni. Édesapám azt mondta, hogy lehet mostmár kéne endoszkópos kezelés, de ez az amit én a lehető legtávolabb elszeretnék kerülni. Már csak az is zavart kiskoromban, amikor az orvosom a fapálcával nyomta le a nyelvem, mikor ránézett a torkomra, ki voltam tőle, szerintem ez elárul mindent. Mit gondoltok, mit kéne tennem? Talán még annyit hozzáfűznék, hogy járok tavaj óta pszichológushoz is, lelki problémák miatt.

2022. ápr. 4. 16:19
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

A "tavaj"-on behaltam...

De viccet félretéve, az a helyzet, hogy elmész szépen szakorvoshoz és majd ő megmondja kell-e endoszkópos vizsgálat vagy sem, nem apukád fogja eldönteni és akkor majd utána elég ezzel foglalkozni, előre nem kell stresszelni ezen. Ha meg valóban az az egy vizsgálómódszer marad, ami megoldhatja a problémádat, akkor nincs más választásod, be kell vállalni.

2022. ápr. 4. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Elsősorban ne haragudj a "tavaj" miatt, valamiért az autocorrect erre javítsa ki "tavaly"-ról.

És, rendben, akkor majd elmegyek. Csak mégiscsak félek ettől az endoszkópos dologtól.

Köszönöm a válaszodat.

2022. ápr. 4. 23:13
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem kellemes, de túlélik azért az emberek.
2022. ápr. 5. 06:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, de már csak a tudat hogy valamit ledugnak a torkán az embernek..
2022. ápr. 5. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!