SOS!Mit tegyek ha zúg a fülem?
Figyelt kérdés
2 hete kicsit hangosabban hallgattam a zenét este.Miután levettem elkezdett zúgni a fülem.Utána elmúlt, de másnap este mikor rágondoltam visszajött.Másnap elmentem fül-orr gégészetre, ott közölték velem hogy úgy gondolják halláskárosodásom lett (Airpodson már kb 1,5 éve mindig ugyanazon a funkción hallgatom) és szerintük tinnitusom van ami soha nem fog elmúlni és vele kell éljek, de menjek másnaptól a korházba szteroidos kezelésre ami több hónapig fog tartani de hátha elmúlik.Nos onnantól belém rakták a frászt, nem tudok azóta másra sem gondolni csak arra, hogy nekem soha nem fog a fülzúgásom elmúlni és az életbe semmit nem fogok miatta elérni.A kórházba nem mentem szteroidos kezelésre vissza, mivel elég fiatal vagyok és nem szeretném tönkre tenni ezzel az életemet.Érdekes, hogy néha mintha 2 féleképpen zúgna a fülem (egyszerre magas és mély) és különböző fokozatokon és hangokon.2022. ápr. 3. 21:03
1/1 Dbenő válasza:
Sajnos a fülzúgás nem múlik el. Csak egy dolog van. Meg kell szokni. A nagyon hangos zajtól, zene stb, sajna ez jön be. Számitani kell emellett halláskárosodásra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!