Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvos mindent lát? Azr...

A háziorvos mindent lát? Azr is hogy én milyen más orvosoknál milyen vizsgálatokon voltam?

Figyelt kérdés
Vagy csak azt látja, amit pl. ő írt fel, de másik orvos által fellírtakat nem. Illetve ezeket csak az orvos látja vagy bárki, aki egészségügyben van hozzáfér. Értem, hogy az én érdekem ha mindent látnak, de mégsem szeretném, hogy a háziorvos mindenről tudjon.

2022. ápr. 1. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol a háziorvosodban, inkább válts orvost.
2022. ápr. 18. 07:29
 12/12 anonim ***** válasza:

11

Én is hasonló cipőben járok. Nincs benne semmi személyes, egyszerűen nem akarom, hogy hozzáférjen az eü dolgaimhoz. Ezért, mivel ezt egyelőre nem tudom teljes mértékben megakadályozni, inkább nem megyek orvoshoz.

2022. ápr. 18. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!