Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek be szedjem?...

Szerintetek be szedjem? Milyen eros hatasa van 5 mg Frontinnak? Egybol beszedal?

Figyelt kérdés
Az orvos felirt Frontinbol 1 mg tablettabol , es azt irta be a jasvaslatba , hogy szedjek be abbol 6 db ot , en nem merem , felek nagyon be fog szedalni, viszont eros depresszioim vannak azert irta fel , most szakitottam a baratnommel , es nagyon magam alatt vagyok,csak felek milyeneros lenne a hatasa ,meg durvan beszedalna..

2022. márc. 31. 22:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9 Sokkal nagyobb mennyiséget is beszedtem már. Le se írom ide mennyit. Pl herbál vagy heroin elvonásba néha a 100 is kevés.
2022. ápr. 1. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Most már kiváncsi vagyok , én napi 1.5 mg ot is félve veszek be , ma reggel 0.5. - t is hogy megáll a szívem tőle
2022. ápr. 1. 08:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

9

Sajnos van ilyen, aki egy doboz 0,5-ös xanaxot (100 darabos) szed NAPONTA. Az valóban 50 mg!!!!!!!! Én nem ismerem az illetőt személyesen, de az egyik ismerősöm barátnője (exe).

Nekem 3x 0,25 mg xanax volt a kezdőadagom, abból lett 3-4 hét alatt 3x 1,5 mg. Ez ugye 4,5 mg. Ezen már ki voltak akadva mindenhol pszichiáterek. Hogy nagyon sok.

És akkor idejön egy okos és leírja, hogy 5 mg nem sok. DE. Nagyon sok.

És még annyit, hogy külön fejezetet érdemelne, hogy hogy sikerült elhagynom a xanaxot (elég kemény árat fizettem). Aztán 2 év elteltével persze megint elkezdtem szedni.

2022. ápr. 1. 08:45
 14/20 A kérdező kommentje:
9 es sot biztos , h elhunyna , csak en szerintem azert irta , mert sokan trollkodni jonnek ide, ugy , h a pszichiaternek az agyaba probalnak bele latni , sikertelenul, h nem irhatott fel 1 mg Frontint , es ez tenyleg iritalo..
2022. ápr. 1. 21:33
 15/20 A kérdező kommentje:

11 es , a 10 es egy troll , nem szabad vele foglalkozni , fube-faba csavart lat,belekot , minden kerdesnel lesz egy ilyen illeto , aki nem a kerdesre valaszol , hanem egy orbitalis hulyeseget ir,nyilvan nem fogom leirni a 10 eves pszichiatriai kortortenetemet , feltettem egy egyszeru kerdest erthetoen, abba igaza van ,igen ez hihetetlennek tunik , de felirtak az 1 mg os Frontint es igen is javasoltak , h szedjem be , most modositottak 2*1 mg Frontinbol 5*5 mg ra, azert irtam , h nem merem be szedni , csak igy meg depis vagyok.. Direkt ezert tettem fel a kerdest. Ertelemszeruen abban is igaza van , h nem irtam le , h nem kezdo adag, mert nem az,illetve nem mindegy. De akkor is egy troll.

9 esnek meg igaza van 100 mg az nagyon sok..

2022. ápr. 1. 21:43
 16/20 A kérdező kommentje:
** 5*1 re..
2022. ápr. 1. 21:45
 17/20 A kérdező kommentje:

12, 13 as valaszolo:

Igen , ezert is tettem fel a kerdest , mert szerintem a 2 mg os is sok volt , foleg ez , az a baj , h sok a troll,illetve ugye ilyen pszichiaterek szerzodesben vannak gyogyszergyarto cegekkel, es hu , elmegy az adott paciens, nem a pszichoterapiakkal segitenek , hanem a gyogyszerekkel , ilyen nyugato-altato , es az adott pszichiater fel tudja maganak irni az osszeget,es most TESSEK fuggo lettem par eve, nem a gyogyszert kene elsosorban hasznalni , hanem pszichoterapiat, par napja nem szedem a ripedont, az a vilag legrosszab gyogyszere, felallt a nyelvem amire ugyszint gyogyszert kaptam , teljesen ilyen ongyilkossagi hajlamaim voltak , mintha vilag vege lenne , hiztam tole nagyon sokat , szajszarassag ,stb..., es ezeket nyomatjak , szedd be ,szedd be, az egesz rendszer teljesen elavult,es igazatok van.. undorito az egesz gyogyszeripar..

2022. ápr. 1. 21:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha halálos lenne egy üveg akkor az öngyilkosjelöltek könnyen ki tudnák nyírni magukat. Nagyon sokan beszednek egy üveg (100db) 025-öst ami 25mg. Ezután általában senki nem emlékszik kb 1 napra, és sokan a detoxba kerülnek mert valaki rájuk hívja a mentőt.

Troll? Ti nem értetek a gyógyszerekhez. Ez a frontin egy drog. Nagy dózisban sem halnak bele, csak kiütik magukat vele az emberek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2022. ápr. 2. 07:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha ripedont szedtél (lóerős antipszichotikum), akkor valószínűleg van valami komoly betegséged. Én 2 éve pszichóziskor kaptam ill. tavaly akkor, amikor mániás kezdtem lenni. Skizofrén ismerősöm kap még.

Ha most elhagytad, akkor nyilván nagyon nem vagy jól. Tudsz aludni? Kaptál helyette mást?

Nézd, elhiszem, hogy depressziós IS lettél amiatt, mert szakítottatok a barátnőddel, de ilyenkor teljesen felesleges ennyi frontint adni, mivel ez nagyon sok, évekig 0,5-öt kaptál, aztán valahogy valamikor ez az adag nőtt és lett belőle 2 mg. De akár 0,5, akár 2, akár 5 mg a depresszión NEM FOG segíteni.

Ha tényleg van vmi komolyabb betegséged, akkor másik antipszichotikum kellene ill. hangulatstabilizáló ill. antidepresszáns (attól függ, hogy mi a bajod). Bármilyen meglepő, a nyugtató NEM a depresszióra hat, hanem a szorongásra.

És hát ja, persze, hogy függő lettél tőle. Sajnos ez ilyen...

2022. ápr. 2. 09:04
 20/20 A kérdező kommentje:
mostmar ott tartok , hogy 12 mg frontin illetve 80 mg sanval , azaz 8 db szem sanval.
2022. szept. 1. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!