Milyen betegségre van teljes testnevelés alóli felmentésetek?
14.24 Inkább tanulj meg fogalmazni, és kifejezni a gondolataidat, mert nem vagy egyértelmű! Ha azt írod, hogy "Hát ez a térdes dolog elég kamun hangzik vagy nagyon gagyi suliba jártok!" Akkor nem tudom, hogy itt a sorok között, hol kéne olvasnom azt, hogy a "gagyi" szót, te a dzsuvás zuhanyzóra érted... Zseni...
Nem tudom, mi fáj neked ennyire, játszod itt az anyatigrist. Mi közöm a lányod problémájához? Én vagyok a hibás, hogy neki tényleg műtötték a térdét? Haragszol a világra?
Érthetetlen...
Egyébként ha értelmezted volna amit írtam, akkor tudnád, hogy SPORTOLTAM ELEGET, és ezért intéztem el, hogy felmentsenek. Plusz a zuhanyzó miatt. Egyébként meg az, hogy egyes emberek koszossá tesznek egy zuhanyzót, még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy egy iskola "gagyi" Egyáltalán mit jelent nálad ez a szó? :)
Kemény suli volt, elismert színvonallal... Sajnos sok ember van, aki tisztálkodni nem tud, tanulni meg igen. De mondok szebbet, csacsi-ragyi közösségi zuhanyzóban sem szeretek fürdeni. Fóbiám, hogy elkapok valamit. Ez van. A sportról még annyit, hogy élsportoló voltam akkor, edzettem eleget minden nap és hétvégén, sokat számított az a plussz 2-3 óra reggelenként, hogy tovább aludhattam. Másképp nem tudtam elintézni, ez van.
Fájhat ez neked, csak nem tudom miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!