Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen betegségre van teljes...

Milyen betegségre van teljes testnevelés alóli felmentésetek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Komoly szivbaj, mozgásszervi betegségek (pl.csipöficam, nem egyforma lábhosszúság, gerincsérv), de ez igen ritka. Egyébként is sokkla jobb, ha egy gyerek legalább az iskolában mozog egy kicsit, a legtöbb úgyis csak ül a TV, gép elött.
2010. szept. 14. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Én anno még 10 éve a középiskolában elintéztem, hogy felmentsenek tesiből. A zuhanyzó dzsuva volt, azt meg már akkor is gusztustalannak tartottam, ha valaki jól leizzad, aztán meg nem fürdik le. És amúgy is sportoltam rengeteget. Nekem írt a háziorvos egy beutalót az ortopédiára, ott meg elmondtam, hogy mi kéne, és simán adtak egy igazolást... Azt hiszem a térdemmel kapcsolatosan írt valamit az orvos, hogy ilyen-olyan gondjaim vannak. Mindegy, a lényeg, hogy szó nélkül elfogadták a suliban.
2010. szept. 14. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
nekem is a térdemre írt valami kamu szöveget a doki...
2010. szept. 14. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Gerincferdülésre. Totál vastag keretes szemcsije volt a sulidokinak, én meg ferdén hajoltam le... nem vette észre. :)
2010. szept. 14. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Hát ez a térdes dolog elég kamun hangzik vagy nagyon gagyi suliba jártok! A lányomnak műtötték a térdét a gimiben teljes felmentést kapott egész évre ,sőt mind a 4-re sajnos de...az iskolaorvos megvizsgálta ,a papírjait bekérte,és igazolta a felmentését ,a torna tanár így már elfogadta!!! Ez iskola! De a gygyi iskolába te is írhatsz ha lusta vagy ....
2010. szept. 14. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
14.10 miért lenne egy iskola gagyi azért, mert elfogadnak egy ortopéd szakorvosi zárójelentést? :) Könyörgöm... Hagyjuk már egymás fikázását... Azért mert a te lányod iskolájában van egy ügybuzgó iskolaorvos, még nem lesz az én volt iskolám gagyi :) Hozzátenném nem is volt az. Vagy talán attól lesz egy hely magasan kvalifikált, hogy az iskolaorvos mennyire adja elő önmaga fontosságát?
2010. szept. 14. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
14:16! Gondolom te vagy aki ezt írta: " A zuhanyzó dzsuva volt, azt meg már akkor is gusztustalannak tartottam, ha valaki jól leizzad, aztán meg nem fürdik " hát ...ha ez neked SZAKORVOSI probléma tényleg gagyi sulid volt,ja! És nem a lányom iskolájában volt túlbuzgó a tanár ,a többiben is mert ezt az Oktatási havatal rendelte el,mivel az ilyen "dzsuvás"diákok csak lerakják a nagyseggüket a padra vagy lógnak órán! De sajnállak...most is fáj a beteg térded,vagy fel van polcolva???? szánalmas vagy...
2010. szept. 14. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

14.24 Inkább tanulj meg fogalmazni, és kifejezni a gondolataidat, mert nem vagy egyértelmű! Ha azt írod, hogy "Hát ez a térdes dolog elég kamun hangzik vagy nagyon gagyi suliba jártok!" Akkor nem tudom, hogy itt a sorok között, hol kéne olvasnom azt, hogy a "gagyi" szót, te a dzsuvás zuhanyzóra érted... Zseni...

Nem tudom, mi fáj neked ennyire, játszod itt az anyatigrist. Mi közöm a lányod problémájához? Én vagyok a hibás, hogy neki tényleg műtötték a térdét? Haragszol a világra?

Érthetetlen...

Egyébként ha értelmezted volna amit írtam, akkor tudnád, hogy SPORTOLTAM ELEGET, és ezért intéztem el, hogy felmentsenek. Plusz a zuhanyzó miatt. Egyébként meg az, hogy egyes emberek koszossá tesznek egy zuhanyzót, még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy egy iskola "gagyi" Egyáltalán mit jelent nálad ez a szó? :)

Kemény suli volt, elismert színvonallal... Sajnos sok ember van, aki tisztálkodni nem tud, tanulni meg igen. De mondok szebbet, csacsi-ragyi közösségi zuhanyzóban sem szeretek fürdeni. Fóbiám, hogy elkapok valamit. Ez van. A sportról még annyit, hogy élsportoló voltam akkor, edzettem eleget minden nap és hétvégén, sokat számított az a plussz 2-3 óra reggelenként, hogy tovább aludhattam. Másképp nem tudtam elintézni, ez van.

Fájhat ez neked, csak nem tudom miért...

2010. szept. 14. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
14:52 Miért magyarázkodsz ennyit???? Talán mert kamu amit írsz! Élsportoló????te??? nevetséges,jól kiröhögtem magam:):):):):) egy élsportoló ennél komolyabb sokkal,minthogy pont a tornaórán kérjen felmentést!Ja! Nekem nem fáj semmi,a lányom térde rendbejött szerencsésen,mostmár tornázhat! Neked fáj az igazság és ráadásul nem értetted mit írtam,köze nincs a dzsuva szavadnak a gagyisulihoz...úgytűnik még szőke is vagy de nagyooooonnn:):):):):)pá édes:) legyen szép napod:) kár írnod többet nem nézek ide:)
2010. szept. 15. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
idióta :D
2010. szept. 15. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!